2016 Koç burcuna neler getirecek?

Güncelleme Tarihi:

2016 Koç burcuna neler getirecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 10:53

KOÇ burcunda doğanları 2016 yılı boyunca neler bekliyor?Aşk iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak?Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? İşte 2016 yılında

Haberin Devamı

BURCUN ÖZELLİKLERİ:

Element: Ateş

Niteliği: Öncü

Yönetici Gezegeni: Mars

Değerli taşı: Elmas

Zıt burcu: Terazi

Felsefesi: Girişim, başlangıç

Uyumlu burçları: Aslan, Yay

Finansal olarak uyumlu burcu: Boğa

Evlilik veya ortaklık burcu: Terazi

Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Aslan

KOÇ BURCU ÜNLÜLERİ:

Fatih Sultan Mehmet, Russel Crow, Sakıp Sabancı, Zeki Alasya, Cem Karaca, Okan Bayülgen, Kayahan, Nurgül Yeşilçay, Serenay Sarıkaya, Bengü, Lady Gaga, Vincent Van Gogh, Charlie Chaplin, Johann Sebastian Bach, Descartes

2016 Koç burcuna neler getirecek


İŞ HAYATINDA İLERLEME FIRSATI

İşinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişim dönüşüm döneminiz bu yıl da devam ediyor sevgili Koçlar. Oğlak burcundaki Pluto bir yandan sizi zorlarken, bir yandan da yepyeni alanlara kaymanız için yolunuzu açmaya çalışıyor. Farklı şeyler denemek, farklı metotlarla ilerlemek ya da teknolojiden daha fazla yararlanmak, işiniz başta olmak üzere her alanda yılın ilerleme getirebilecek bilgileri olabilir sizin için.

Önümüzdeki iki yıllık dönem, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuz göz önüne alındığında kıymetinizin anlaşıldığı, yeteneklerinizin fark edildiği ve istediğiniz noktaya gelebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. İlerleme sağlamak için çok çalışmanız gerekiyor bu yıl, iş hayatınızda iniş çıkışlı durumlar, iş değişiklikleri ya da uzun çalışma saatleri söz konusu olabilir; getirisi yüksek projelerde çalışabilirsiniz, daha iyi iş koşulları, gelir artışı sağlayan ek işler, yardımcı çalışma arkadaşları veya konusunda uzman çalışanlar gündeme gelebilir. Şans gezegeni tarafından desteklendiğiniz için bu anlamda zorlanmayacaksınız. Bu yıl, iş hayatınızda ve kariyerinizde belirleyici olan ne kadar gayret gösterdiğiniz olacaktır. Yoğun çalışmalar boşa gitmezken, gayret göstermemeniz durumunda zayıf haneniz kabarabilir.

2016’da kariyeriniz olumlu bir ilerleme sürecinde sevgili Koçlar. Ancak, Ekim ve Kasım aylarında biraz dikkatli hareket etmeniz ve ani tepkilerden kaçınmanız gerekiyor. Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bir seyahat nedeniyle kariyerinizde değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. 

Eylül ayında, işinizi veya sağlık başlıklı konuları ilgilendiren uğraşlarınız ön plana çıkabilir. Yeni bir iş, görev veya sorumlulukla uğraşmanız gerekebilir. Acil durumlar nedeniyle seyahatler gündeme gelebilir ya da önemli veya gizli tutulan bir plan ya da projenizde sıkıntılar ve aksilikler yaşanabilir. Eylül ayında ani tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var sevgili Koçlar.

Sağlık, iş ve seyahat alanlarındaki zorluklara ya da yoğunluklara rağmen, evliliğinizi, partnerinizin gelirlerini veya ikili ilişkilerinizi ilgilendiren başlıklarda yaşanan olumlu gelişmeler veya pozitif atmosfer Eylül ayının güzel geçmesine katkı sağlayacaktır.

Ocak, Şubat ve Haziran, Temmuz aylarında harcamalarınız artabilir. Borç, alacak verecek, kredi, taksitler, vergiler, primler, komisyonlar, miras, sigorta, nafaka v.b konular çok fazla zamanınızı alabilir. Bu alanda çaba göstermeniz ve sağlam bir bütçe ya da finansal planlama yapmanız gerekebilir.

27 Mayıs 30 Haziran aralığında, borç alacak meseleleri zorluk ihtiva edebilir. Borçlanmamaya veya fazla harcamalardan kaçınmaya bakmanızda fayda var.

SEYAHATLER, EĞİTİMLER, YURTDIŞI BAĞLANTILI İŞLER

2016 yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, öğretim, hukuk, ulaştırma, bilişim veya ticaret başlıklı konularda hareketli bir yıl olabilir sizin için(özelikle Ağustos Eylül aralığı).

Yeni bir eğitime başlayabilir, yarım kalan eğitimlerinizi tamamlayabilir veya bol bol seyahat edebilirsiniz. Yüksek hedefleriniz olabilir. Sizden yaşça büyük kişilerin bilgece fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Spritüel konulara olan ilginiz de artıyor bu yıl içerisinde.

Mart ve Mayıs aylarında ise, çıkacağınız seyahatlerde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Eğer, bu bir iş seyahatiyse öğretici olaylar sizi bekliyor olabilir ya da eğer eğitim alıyorsanız eğitim başlıklı konularda ilerleme sağlayabilmek için herkesten uzaklaşmanız ve kendinizi bu alana vermeniz gerekebilir. 

SAĞLIK KORUMA ALTINDA

Genel anlamda bakıldığında yüksek bir ruh durumuna geçiş yapacağınız, olayları olduğu gibi kabul edip, daha bilgece düşünmeye başlayacağınız bir yıldasınız.2016’ da sağlık başlıklı konular ön plana çıkıyor. Sağlık sektörünü ilgilendiren konularla ya da sizin veya yakınlarınızın ruhsal veya fiziksel sağlığını ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kilo almamak ya da kilo vermek için sağlıklı yaşam ve spor programlarına dahil olabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gerektiğini fark edebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Ancak, güzel olan, bu alana şans getiren Şans gezegeninin Eylül ortalarına kadar size destek olması olacaktır.Devamını okumak için  http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/niobe_141

Haberin Devamı

NOT:Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Yarın Boğa burcu ile devam edeceğiz.

BAKMADAN GEÇME!