10 bininci yolcuya sürpriz karşılama

Güncelleme Tarihi:

10 bininci yolcuya sürpriz karşılama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 10:28

Türk Hava Yolları (THY), bugün Belçika’dan Eskişehir’e giden 10 bininci yolcusu için karşılama töreni düzenledi. Hasan Polatkan Havaalanı’na saat 12.00’de iniş yapan Selim Kılıçalp’i, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından karanfille karşıladı.

Haberin Devamı

TÖREN sırasında uçaktan inen bütün yolculara da apronda çiçek verildi. Eskişehir’e 10 bininci bileti alan yolcu Selim Kılıçalp, karşılama töreni karşısında heyecanlandı. Uçaktan indiğinde çok şaşırdığını belirten Kılıçalp, şunları söyledi:
“Emirdağlıyım ve her sene geliyoruz. Yüzde 80 Eskişehir havaalanına iniyoruz. Antalya, Ankara, İstanbul’a inmiyoruz. Açıldığından beri buraya geliyoruz. Bizim için sürpriz oldu, indiğimizde şaşırdık. Buradan Türkiye Cumhuriyetine, Valimize, Anadolu Üniversitesi Rektörüne, bu imkanları sağlayan tüm Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine sonsuz teşekkür ederim. Ben bir gurbetçiyim. 30 yıldır Belçika’dayım. Sayın Federal milletvekilimiz Veli Yüksel’e de sonsuz teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederiz, bize bu imkanı sağladığınız için.”

Haberin Devamı

10 bininci yolcuya sürpriz karşılama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!