Avrupa şampiyonluğunu kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa şampiyonluğunu kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2011 10:45

EC Boks Promotion Avrupa Birleşim Boks Kulübünün düzenlediği boks galasına katılan boksörlerden Alptuğ Öner ve Buğra Öner rakiplerini puan ve nakavtla yere sererken, galanın en önemli müsabakası, WBO Avrupa Şampiyonluğu unvan maçında Gökalp Özekler, bir an defansında açık vermesi nakavtla yenilmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Hamburg'da EC Boks Promotion Avrupa Birleşim Boks Kulübünün düzenlediği galada EC Boks Kulübünün boksörlerinden Gökalp Özekler, WBO Avrupa Şampiyonluğu şansını kaçırdı. Özekler, Dominik Cumhuriyetli asıllı Alman boksör Rafael Bejaran'a 8. rauntta nakavtla yenildi. Hamburg'un Alsterdorf semtindeki salonda düzenlenen galada toplam 7 müsabaka yapıldı. Ön karşılaşmalarda EC kulübü boksörleri Alptuğ Öner, Buğra Öner, Ante Bilic ve Klara Svensson rakiplerini yendiler. Almanya Uluslararası Şampiyonluk maçında Kai Kurzawa rakibini teknik nakavtla mağlup etti.

GÖKALP'E ŞOK

Gecenin en önemli unvan maçında, orta sıklette Gökalp Özekler WBO Avrupa Şampiyonluk kemeri için Rafael Bejaran ile karşılaştı. Müsabakaya favori giren Özekler, bir türlü istediği dövüşü sergileyememesine rağmen sayıyla önde olduğu karşılaşmada 8. rauntta rakibin çok sert yumruğuyla nakavtla yenildi. Rakibi Gökalp'ın defansının düşük olduğu görünce vurduğu yumrukla boksörümüzü nakavt etti. Profesyonel kariyerinde ilk kez yenilen ve müsabaka sonrası çok üzgün olduğu gözlenen Gökalp'i takım arkadaşları ve EC Boks Kulübü sahibi Erol Ceylan teselli etti. Ceylan, "Gökalp bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Kendisi çok iyi bir boksör mutlaka bir rövanş isteyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Galanın son müsabakasında EC Boks kulübünden Alexander Alekseev, Domian Norris'i 2. rauntta nakavtla yenerek Asya Pasifik Boks Birliği Şampiyonluğunu kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!