Avrupa 3.sü Aşçıdan Başkan Böcek’e Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Avrupa 3.sü Aşçıdan Başkan Böcek’e Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:51

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, 14. ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ'NDE AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLAN RAMAZAN SAĞLAM'I TEBRİK ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteğiyle 14. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan Ramazan Sağlam, Avrupa üçüncüsü oldu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteklediği 17 yaşındaki Yeşilbayır Turizm Meslek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi öğrencisi Ramazan Sağlam, katıldığı 14. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde önemli bir başarıya imza attı. Ramazan Sağlam, “Lise Düzeyi Öğrenci Balık Aşçı” kategorisinde hazırladığı “tarhanalı pancar çiçeğinde levrek” menüsü ile Avrupa üçüncüsü oldu.
Festivalde bronz madalya kazanan Ramazan Sağlam, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, lise öğrencisi Ramazan Sağlam’ı tebrik etti. Başkan Böcek, “Genç aşçımızı kazandığı bu başarıdan dolayı kutluyorum. Konyaaltı Belediyesi ve şahsım olarak gençlere her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu yaşta kazandığı bu başarı, ilerisi için kendine önemli bir ışık tutacak. Bizlerin görevi de böyle gençlerimize her zaman destek olmak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!