Avril Lavigne geliyor

Whitesnake, White Lion, The Wailers, The Blues Brothers Band, Alan Parsons Project’i Türkiye’ye getiren Echoes Prodüksiyon bu yaz ilk kez bir rock festivali düzenliyor.

Haberin Devamı

Festivalin adı, Masstival.

20’den fazla yerli ve yabancı grup sahne alacak Masstival’de.

14-15 Temmuz tarihleri arasındaki Masstival’in en ünlü konuğu ise 18 yaşındayken ilk albümünü yayınlayan Avril Lavigne.

Nisan ortalarında "The Best Damn Thing" albümünü yayınlayacak olan Avril Lavigne 14 Temmuz’daki İstanbul konserinin akabinde kocası Deryck Whibley ile beraber evlilik yıldönümlerini kutlayacak (hangi ara evlendi bu Avril yahu?)

Artık nerede kutlarlar; Sortie’de mi, Reina’da mı, orası belli değil.

Bu arada Masstival’in yapılacağı yeri söylemedik galiba. Onu da söyleyip başka mevzulara geçelim: Masstival, Parkorman’da yapılacak.

Yazın da kapalı kulübe gidilecek

Sortie ve Reina demişken aklıma geldi: Bu yaz İstanbul’daki kapalı kulüpler önceki yazlara göre daha çok iş yapacak.

Haberin Devamı

Çünkü, geçen yaz hayli tartışma yaratan gürültü denetimi aynen bu yaz da devam ederse, Boğaz’daki açık hava mekanları gece yarısından sonra dans etmek için pek elverişli olmayacak.

Tabii son anda mekanların üzerini (en azından bir kısmını) kapatmazlarsa...

Bu yüzden kışın açık olan çoğu kulübe yazın da gidilebilir.

Bunu da bir yaz trendi olarak yazın bir köşeye...

SON DAKİKA NOTU: Galatasaray Adası’nı işleten Reina’cılar duruma şimdiden uyanmış olacak ki, mekanın alt katını Arşipel adlı bir kulüp olarak hizmete açtılar bile.

Cumartesi gecesi Melisa Çakarlar’ın doğum günü partisi nedeniyle açılan mekan yakında resmen açıyor kapılarını...

Hepsi taÅŸ gibi!

Geçen perÅŸembe Emre Ertürk’ün Hüni Parke MaÄŸazası’ndaki davetinde Gönül Yazar’la karşılaÅŸtım. Her zamanki gibi kürkleri, pırlantalarıyla filan ÅŸahane gözüküyordu. Hakikaten "taÅŸ gibi" kendisi. Yıllarca bu kıvamı tutturmanın sırrı nedir Gönül Hanım? Diye o gün soramadım, ÅŸimdi sorayım bari.Â

Bir başka "taş gibi" kadın da Yeliz. Cuma günleri Kokosh’ta çıkıyor Yeliz. Programının son dakikalarına yetişsem de göreceğimi gördüm: Sesi de fiziği de çok iyiydi Yeliz’in.

Mesela arkadaşlarla epey bir zaman bacaklarını ve cüretkar elbisesini konuştuk.

Ayıp bir şey mi acaba? Ama kötü konuşmadık, ayıp olmaz herhalde...

Haberin Devamı

Hatırlatayım, Levent’teki yerinden eski mekanına geri döndü Kokosh, yani Al-Jamal’in olduğu binanın alt katına. Kasıntı eğlenceden sıkılan, harbiden kokoş bir ruhla eğlenmek isteyene iyi gelebilir burası.

Haftanın soruları

1. Ülkenin en sıkı kol kaslarına sahip kadını (çok yüzmüş, ondan) Öykü Serter, bir yarışma programıyla da olsa ekranlara döndü. Üstelik esmerle koyu kestane arasında gelgit yapan yeni saçları ve Top Gun gözlükleriyle. Öykü Hanım arayı neden bu kadar açtı diye sorabilir miyim? Haftanın ilk gereksiz sorusu olarak...

2. Bakın bu en gerekli soru: Bu ülkenin yabancıları pek sevdiğini yazmıştım. Meşhur patenciler Jan ve Robert üzerinden. İşte buna en son ve en muhteşem örnek.

Haberin Devamı

Robert geçenlerde bir programda ev aradığını söyleyince bir sürü kadın programı aramış, "bende kalsın" diye. Robert da Tarabya’da köşkü olan sosyetik bir hanımın evini tercih etmiş. Misafirperverlikte sınırımız yok gördüğünüz gibi.

Pek seviyoruz ağırlamayı. Peki bu sosyetik teyze kimdir? Robert açıklasın bi zahmet. Budur haftanın en gerekli sorusu.

Yazarın Tüm Yazıları