Augusto Fernandez'e Batalla referansı

Güncelleme Tarihi:

Augusto Fernandeze Batalla referansı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 15:21

Bursaspor'un Arjantinli yıldız futbolcusu Pablo Batalla, yeşil-beyazlı takımın görüşmelere başladığı orta saha oyuncusu Augusto Fernandez için, "Alınırsa takıma faydalı olur" dediği bildirildi.

Haberin Devamı

Bursaspor'da bir yandan yeni sezon hazırlıkları devam ederken, diğer yandan da takıma yapılacak takviyelerle ilgili görüşmeler sürüyor. Manchester City'li Toure'den gelecek haberi bekleyen yeşil beyazlılar, gündemde olan Augusto Fernandez için de görüşmelere başladı. Yeşil beyazlı ekibin gözde ismi Pablo Batalla'nın Arjantinli futbolcu için "Alınırsa takıma faydalı olur" dediği öğrenildi. Arjantinli Batalla'nın referansı üzerine Başkan İbrahim Yazıcı'nın da temaslar için yurt dışına çıktığı öğrenildi. Başkan Yazıcı'nın Batalla ve Pinto transferlerini gerçekleştirdiği bir araya geleceği belirtildi.

HAKAN İÇİN TEKLİF YAPILDI

Bursaspor'un görüştüğü bir başka isim ise Almanya 3'üncü lig takımlarından Karlshure'un Türk asıllı orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu. Sağ açık ve orta sahanın ortasında görev yapan Hakan için yeşil beyazlıların kulübüne teklif yaptığı, ancak yetenekli futbolcunun bonservisinde indirime gidilmediği ifade edildi.

Haberin Devamı

TOURE'DEN YANIT BEKLENİYOR

Öte yandan Bursaspor'un uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Toure için yıldız futbolcudan yanıt bekleniyor. The Sun Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Manchester City Menajeri Mancini, "Kolo Toure'nin istiyorsa takımdan ayrılmakta özgür olduğunu" belirtirken futbolcusunun Bursaspor'un transfer etmek istediğini doğruladı. İtalyan çalıştırıcı, "Kolo'nun Bursaspor'a gitmek isteyip istemediğine kadar vermesi gerekiyor" ifadelerini kullandı. Toure'nin önüüzdeki günlerde cevap vermesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!