AÜ'den gençlere özel proje

Güncelleme Tarihi:

AÜden gençlere özel proje
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 10:18

AÜ'den gençlere özel proje

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi'nin ortağı olduğu 'Sosyal Dışlanma Riski Bulunan Gençler ile Çalışmanın Yenilikçi bir Yolu Olarak Tutoring' adlı Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında yaygınlaştırma etkinliği gerçekleştirildi.

Polonya, İspanya ve Türkiye ortaklığında yürütülen proje kapsamında İnönü Ortaokulu'ndan öğrenciler ve öğretmenler Akdeniz Üniversitesi'ni ziyaret etti. Avrupa Birliği projesinin yaygınlaştırma etkinliğinde, proje çıktılarından biri olan Eğitim Modülü'ndeki kişilerarası iletişim pratikleri öğrencilere tanıtıldı. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ayşad Güdekli, araştırma görevlileri Hediye Aydoğan ile Selda Saral Güneş'in tanıtımını ve uygulamasını üstlendiği etkinliğin ardından öğrenciler, İletişim Fakültesi uygulama birimlerini ziyaret etti. Öğrenciler uygulama alanlarında gazete hazırlama süreçlerini, reklam ve halkla ilişkiler uygulamalarını, televizyon programı sürecini, film yapım ve yönetim süreçlerini, radyo yayını ile ilgili bilgileri yerinde görme fırsatı buldu.

Ziyaret kapsamında öğrencilerin sosyal yaşama katılımını ve öğrenimlerine devam etme konusunda motivasyonlarını artırmak amacıyla Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Eğitim Fakültesi'ne gezi düzenlendi. Yaygınlaştırma etkinliği fakültelerdeki eğitimler ve meslek tanıtımlarıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!