ATSO'dan CLK'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ATSOdan CLKya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 12:21

ATSO'dan CLK'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Mustafa İssi öncülüğündeki 24. Grup Meslek Komitesi üyeleri, CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Erol Değerli'yi ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi'ye, yönetim kurulu üyesi Osman Avşaroğlu, 24.Grup (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri) Meslek Komitesi Başkanı Veli Yavuzcan, Meclis Üyesi Murat Sönmez, Meslek Komitesi üyeleri Ayhan Çakır, İsmail Ekmekçioğlu, Erdal Kılıç, Meslek Komiteleri Müdürü Özcan Kaçar ve Genel Sekreter Yardımcısı İlkay Sarıçobanoğlu eşlik etti. ATSO heyeti ilk olarak CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Erol Değerli ile görüştü. Ziyarette elektrik dağıtım hizmetleri konusunda sektörel talepler ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, yelerinden, Muratpaşa bölgesinde elektrik abonelik işlemlerinin çok uzun sürdüğüne dair şikâyetler aldıklarını kaydetti. CLK Genel Müdürü Erol Değerli ise elektrik abonelik işlemlerinin uzun sürmesinin Muratpaşa bölgesindeki yoğunluktan kaynaklandığını ve süreyi kısaltmak için de çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

KESİNTİ ŞİKAYETLERİ

ATSO heyeti daha sonra Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Müşteriler Müdürü Pervin Acar'ı da ziyaret etti. ATSO yönetim kurulu üyesi Osman Avşaroğlu, Eski Sanayi Sitesi'nde sayaçların dışarı alınması çalışması sebebiyle yaşanan elektrik kesintilerine dikkati çekerken, elektrik sayaçlarının bina dışına alınması ve işe başlama/iş bitim belgeleri konularında ATSO üyelerinin yaşadığı sorunları dile getirdi.

Mehmet İslamoğlu, esnafın mağdur olmaması için kesinti saatlerinde düzenlemeye gideceklerini belirterek, "Tabi olduğumuz mevzuat kapsamında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsam dâhilinde vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için de elimizden geleni yapıyoruz. Eski Sanayi Bölgesi'nde yaşanan sıkıntının çözümü için elektrik kesintisi saatlerine dair düzenlemeler yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!