Atletico, Arda'nın alternatifini arıyor

Güncelleme Tarihi:

Atletico, Ardanın alternatifini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2013 12:20

Arda'nın sakatlığı Atletico yönetiminin gözünü korkuttu. Milli futbolcumuzun bu sezon iki kez sakatlanması ve birçok karşılaşmada forma giyememesi teknik heyeti telaşa düşürdü. Arda Turan'ın sağ ayağında tespit edilen ve Türkiye'den kalma iliopsoas kas zedelenmesinin ciddi olduğu, iyileşmesine rağmen hassasiyetini koruduğu öğrenildi.Türk milli takımının oynadığı 2014 Brezilya Dünya kupası grup karşılaşmaları sonrası Madrid'e sakat dönen ve 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda'nın sezon boyunca orta sahanın yükünü karşılayamayacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkmayı garantileyen ve eliminasyon karşılaşmalarında bir sürpriz ile karşılaşmak istemeyen teknik direktör Diego Simeone'nin Arda'nın alternatifinin bulunması için yönetime acil bir transfer listesi verdiği ifade edildi.Simeone'nin bir dönem Atletico forması da giyen Wolfsburg'un başarılı ortasaha oyuncusu Diego Ribas'ı yeniden takıma kazandırmayı düşündüğü idda edildi.

İspanya'da yayınlanan As gazetesi,Arda'nın sakatlığı ile orta sahada yaratıcı bir oyuncuya ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak Ribas'ın Ocak ayındaki ara transferde Atletico forması giymesinin büyük olasılık olduğunu yazdı. Bu oyuncunun Alman kulübünden kazandığı yüksek ücretin sorun teşkil edeceğine de yer veren gazete bunun aşılması halinde Arda'nın alternatifi olarak sahaya sürülebileceğine dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!