Atina'dan Naim'e tas

Güncelleme Tarihi:

Atinadan Naime tas
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yunanistan Halter Milli Takım Antrenörü Burgazadalı Hristo, yeniden haltere başlayan Naim için, ‘‘O içkiye ve kadına çok düşkün. Kendini toparlayamaz ve olimpiyatta hüsrana uğrar, efsane biter’’ dedi.

Dosttan acı söz

Uzun bir aradan sonra yeniden haltere dönen olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu'na Atina'dan mesaj var. Yunanistan Halter Milli Takım Antrenörü Burgazadalı Hristo Yakavu, Naim'in haltere dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyip arkasından şu eleştiriyi yaptı. ‘‘Naim içkiye ve kadına çok düşkün bir sporcu. Kendisini toparlaması çok zor. Olimpiyatta hüsrana uğrar, o müthiş efsane biter’’ dedi.

5 ay uzak dursun

‘‘Naim halteri çok güzel noktaladı, şimdi podyumda işi çok zor’’ diyen Hristo, ‘‘Naim Atina'da ki Dünya şampiyonası'nda yarışmak istiyorsa 5 ay kadından, içkiden uzak dursun. Abadjiev'le çalışacağını duydum. İvan onu düzeltir. Yoksa Ankara'da hazırlanmayı düşünüyorsa, gece hayatında kim tutar Naim'i. Naim'e, haltere başlamakla o güzel efsaneyi bitirmemesini tavsiye ederim’’ dedi.

Naim'i Atina'ya bekliyorum

Naim Süleymanoğlu'nun en yakın rakibi Valerios Leonidis, şampiyonumuzun tekrar podyuma dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyip, ‘‘Ben onun halteri bırakacağına inanmamıştım. Naim'i olimpiyat öncesi 5 ay sonra Atina'da bekliyorum. Naim bu kez beni geçemeyecek. Zaten Atlanta'da onu çok heyecanlandırmıştım. Naim'i geçerken onun adına üzülecek, kendi adıma sevineceğim’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!