Aşureli Meclis

Güncelleme Tarihi:

Aşureli Meclis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 00:00

Başkan Melih Gökçek, önceki akşam gerçekleşen Meclis oturumunda eşi Nevin Gökçek’in kendi elleriyle yaptığı aşureyi Meclis üyelerinin sıralarına dağıttırdı. Gökçek, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki akşam toplanan Meclis’te, eşi Nevin Gökçek’in yaptığı aşureden ikram etti.
Muharrem Ayı nedeniyle Nevin Gökçek’in kendi elleriyle yaptığı aşureyi Meclis üyelerinin sıralarına dağıttıran Gökçek, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” dedi. Aşurelerin yenmesinin ardından gündem maddelerine geçen Büyükşehir Belediye Meclisi, ASKİ ve EGO’nun 2013 yılı performans programlarını görüştü.

OLUR KARARI ÇIKTI

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan Gökçek, “Eğer kabul ederseniz, bu üç raporun da birleştirilerek oylanmasını istiyorum. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin performansına ve bütçesine ilişkin bir sunum da yapacağım. Ama bu sunumu bütçe görüşmeleri sırasında yapmak istiyorum. Şu anda da eğer konu hakkında görüş beyan etmek isteyen yoksa, oylamaya geçmek istiyorum” dedi. AK Parti, CHP ve MHP gruplarının da görüşlerini bütçe görüşmeleri sırasında beyan etmek istediklerini belirtmeleri üzerine geçilen oylamada, Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ ve EGO’nun performanslarına “olur” kararı çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!