Astroloji

Güncelleme Tarihi:

Astroloji
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2012 00:00

Haberin Devamı

Barrack Obama’nın yıldız haritası

Barack Obama hayata eğlenceli bir oyun olarak bakan, kendiyle barışık, yaşama sevinci dolu bir Aslan

Aslan burcu için genel anlamda kullanılan bir terimdir bu. Liderlik, organizasyon ve planlama yeteneklerinin yanı sıra Aslan, uzağı görebilen, stratejik düşünebilen bir burç .1961’in Ağustos ayında Honolulu’da dünyaya gelen Barack Obama hayata eğlenceli bir oyun gibi bakan, kendiyle barışık, yaşama sevinci dolu bir Aslan. Doğum haritasında, Güneşin konumuna baktığımızda, kendini ofiste çok mutlu hissettiğini anlıyoruz. Ofiste çalışırken ve ekibiyle dirsek temasında kendini buluyor Obama. Öyle ki pazarlarını  eskiden beri çalışarak geçiriyor olabilir.
Kendini beğenmiş bir Aslan olmasını önleyense yükseleninin Kova burcu olması. Bu sayede, Obama fırsat eşitliğine inanan, mantık ve bilimin gücünü keşfetmiş ve gerektiğinde radikal olabilen bir lider. Venüs’ün sevgi dolu Yengeç burcunda ve çocuklarla ilgili alanda yer alması, çocukları çok sevdiğini gösteriyor. Obama, aile içinde, evde olmayı çok seviyor. Doğum haritasında, Aslan, Kova ve Akrep sabit burçlarındaki ağırlık, Obama’nın kurulu düzende daha başarılı olduğunu, işlerin merkezinde bulunmaya, yönetmeye bayıldığını vurguluyor. Ancak işlerin rengi değişip, değişim gerektiğinde bocalıyor.

Haberin Devamı

SKANDALLARA HAZIR OLUN

Ay burcunun İkizler olması, kolay fikir değiştirdiğin, zeki, muzip, bir o kadar da hareketli olduğunu gösteriyor.
6 Kasım 2012 tarihinde Birleşik Devletler’in yeni başkanı belli olacak. Bu tarihin, hem ABD kuruluş haritasının üzerinde kadersel etkilere açık, skandallara eğilimli bir gün olduğunu, hem de 14 Kasım’da gerçekleşecek güneş tutulmasına çok yakın olduğunu görüyoruz.Obama, rakibi Romney’in önünde seçimi bitirecek görünüyor. Sonuç ne olursa olsun, önümüzdeki iki sene Obama’nın hayatı, geçmiş senelerden çok farklı olacak. İki sene boyunca tutulma zamanlarına yakın günlerde alacağı sorumluluklar, şimdiye kadar aldıklarından çok daha büyük olacak. Karşısına beklenmedik, ezber bozan oyunlar çıkabilir. Dünyadaki güç dengelerinin dönüşümü karşısında, herkesin hayrına olacak doğru kararları vermesi oldukça kritik görünüyor.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!