Asteras Tripolis - Beşiktaş maçı özeti ve golleri

Güncelleme Tarihi:

Asteras Tripolis - Beşiktaş maçı özeti ve golleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 10:45

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Beşiktaş, Asteras Tripolis deplasmanından 2-2 beraberlik ile dönüyor. İşte grupta son durum...

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile 2-2 berabere kaldı. Siyah beyazlı takım bu sonuçla gruptan çıkmayı garantiledi.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş'ın gollerini 15. dakikada Demba Ba ve 61. dakikada Gökhan Töre (penaltıdan) atarken, Asteras Tripolis'in golleri 72. dakikada Jeronimo Barrales ve 83. dakikada Facundo Parra'dan geldi. Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, 73. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

ASTERAS - BJK MAÇININ ÖZET GÖRÜNTÜLERİ VE GOLLERİ İÇİN BU BAĞLANTIYI TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 5. maçlar sonunda oluşan puan durumu
1. Tottenham 11
2. Beşiktaş 9
3. Asteras 5
4. Partizan 1

MAÇTAN KARELER / EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN

Asteras Tripolis - Beşiktaş maçı özeti ve golleri

Haberin Devamı

İŞTE MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

Asteras: Kosicky, Panteliadis, Mazza, Fernandez, Zisopoulos, Sankare, Parra, Kourbelis, Lluy, Goian, Gianniotas
Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Sosa, Demba Ba

ASTERAS TRİPOLİS - BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşırken, maç için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

KORKULAN OLMADI
İstanbul'da Galatasaray ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague maçı öncesinde Sırp taraftar Marko Ivkovic'in öldürülmesi sonrası sosyal medyada örgütlenmeye çalışan Sırp ve Yunan taraftarlar, Asteras-Beşiktaş maçını hedef göstermişti. Beşiktaş yönetiminin de girişimleri ile UEFA ve Tripoli yetkilileri herhangi bir olay çıkmaması için geniş önlemler aldı. Ancak Sırp ve Yunan taraftarların maça gelmesinin beklenmesi bir yana, Asteras taraftarı bile 7 bin 600 kişi kapasiteli stadı dolduramadı. Tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.

GREV YÜZÜNDEN BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR MAÇA GELEMEDİ
Asteras taraftarı gibi Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı. Beşiktaş için ayrılan biletlerin tamamının satılmasına rağmen Yunanistan'da ülke genelinde yapılan grev yüzünden havalimanının çalışmaması sebebiyle taraftarlar Yunanistan'a ve dolayısıyla da Asteras-Beşiktaş maçına gelemedi. Siyah beyazlı taraftarların sayısı 100'ü ancak bulabildi.

BAKMADAN GEÇME!