Assassin's Creed 4 ücretsiz oldu! İndirin

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed 4 ücretsiz oldu İndirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 12:26

Oyuncuların kendilerini bir anda Kudüs’te bulduğu veya Leonardo Da Vinci ile İtalya’da gezdiğini gördüğü Ubisoft’un, Assassin’s Creed serisinin en sevilen oyunlarından birisi olan Assassin’s Creed 4 Black Flag ücretsiz oldu.

Haberin Devamı

Seride ilk defa geleceğe gitmek yerine günümüzden uzaklaşmaya geçilmiş olan Assassin’s Creed 4 Black Flag, 12-17 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak indirilebilecek. Kullanıcılar, Uplay hesaplarına hiçbir ücret yüklemeden oyunu kitaplıklarına koyabilecek. Oyuncuların bu oyunda durağı korsanlar. Birbirinden farklı görüşlü olan korsanlar ve aralarında geçen ihanetler oyunda gerçekçi bir şekilde yansıtılmış. Oyunda yine ilk defa gerçekleşen olay ise önceki yapımın kronolojik olarak öncesinin anlatılması. Black Flag’de önceki yapımda başrol olan Connor Kenway’in dedesi Edward Kenway’i kontrol ediliyor.

Assassins Creed 4 ücretsiz oldu İndirin

Haberin Devamı

AC4 ile oyuncuların alıştığı, oyunda yine farklı görev türleri bulunuyor. Hatta AC3’te yer alan gemi savaşları, AC4’ün temelini atıyor. Gemi sistemlerinin oyuna katılmasıyla yağmalama sistemi de oyuna dahil oldu. Yani oyuncular kıyıdan uzaklaştıklarında denizde karşılarına çıkan diğer gemilere saldırabiliyor ve içindeki mürettebatı da ele geçirebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!