Aslan'ın kader maçı

Güncelleme Tarihi:

Aslanın kader maçı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2002 17:38

G.Saray, Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki en önemli sınavını çıkıyor. Devler Ligi'ndeki ilk maçında L.Moskova'yı Rusya'da 2-0 yenen Cimbom, bu akşam 21.45'te başlayacak maçta rakibini bir kez daha yenerek 2. tur umutlarını son maça taşımak istiyor.

Haberin Devamı

3 MAÇTA SADECE 1 PUAN

Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlayan Galatasaray daha sonra oynadığı 3 maçtn sadece 1 puan çıkarabildi. İspanyol Barcelona ile İstanbul'daki maçtan 2-0 yenik ayrılan sarı kırmızılılara, bir sonraki hafta konuk ettikleri Belçika'nın Club Brugge takımıyla da 0-0 berabere kaldı. Geçen hafta deplasmanda Club Brugge'e 3-1 yenilen Cimbom, gruptaki son 2 maç öncesi avantajını koruyamadı ve 4 puanla 3. sıraya indi.

G.SARAY
Mondragon
Ümit Davala
Bülent
Emre
Hakan
Pinto
Batista
Ergün
Hasan
Christian
Baliç
L.MOSKOVA
Ovchinnikov
Ignashevitch
Maminov
Obiorah
Loskov
Julio Cesar
Pachinine
Evseev
Sennikov
Obradovic
Pimenov
STAT: ALİ SAMİ YEN
SAAT: 21.45
HAKEM: Wolfgang Stark (Almanya)
Cimbom, bu akşam Alman hakem Wolfgang Stark'ın yöneteceği zorlu maçta grup sonuncusu rakibini, saha ve seyirci avantajını da kullanarak devirip, 2. tur umutlarını, İspanya'daki Barcelona maçına taşıma hesapları yapıyor.

HAKEM ALMAN

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'te start alacak karşılaşmayı, Alman Federasyonu'ndan Wolfgang Stark yönetecek. Sarı kırmızılı takımda sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen hazır olmayan Sarr'ın dışında eksik bulunmuyor. Son Club Brugge maçında forma giyemeyen Batista'nın ise ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!