Aşkopat’ın Galası Malatya’da Yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Aşkopat’ın Galası Malatya’da Yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2015 12:54

AŞKOPAT’IN GALASI MALATYA’DA YAPILACAK OLMASI NEDENİYLE ZİYARETLERDE BULUNULDU

Aşkopat’ın galası Malatya’da yapılacak.
Yönetmen Haydar Işık ile tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Ömer Konakçı, sinema tiyatro alanlarında yeni çalışmalar yapmak için istişare ziyaretlerinde bulundu. Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşen ikili, Malatya’da sinema ve tiyatro üzerine neler yapılabiliri konuştular. Malatya’da bağımsız bir kısa film festivali düzenlemek ve Fahri Kayahan’ın hayatını anlatan belgesel ile sinema filmi çekmek istediklerini ifade eden Haydar Işık, “Çalışmalarımıza başladık inşallah pek yakında Malatya’mız bağımsız bir kısa film festivaline kavuşacak. Malatya’lıların organize ettiği bir film festivali hepimizin dileğidir” ifadelerini kullandı.
Haydar Işık ayrıca 3 Nisan’da yeni sinema filmi Aşkopat’ın galasını Malatya’da yapmak istediği söyledi.
Aşkopat sinema filminin çekimleri geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Edirne’de Yönetmen Haydar Işık tarafından tamamlandı, 3 Nisan 2015 te vizyona girecek olan filmin konusu şöyle:
“Emre (Teoman gelmez ), Salih (Afrikalı Ali) ve Duman (Doğuş) bu üç arkadaşın hayatı yetimhaneden kaçtıkları gün değişir. O günden sonra birbirine kenetlenen üç kafadar bir daha ayrılmazlar, hırsızlık ve illegal işler yaparken yakalanırlar. Hakim karşına çıkarlar ve yine Emre’nin saflığından verdiği ifadelerde geçmişte işledikleri illegal suçları da itiraf etmesi ile bir yıl hüküm yerler. Hapishaneden çıktıkları gün tövbe ederler fakat el attıkları her işten başarı sağlayamazlar ve son bir defa hırsızlık yapmaya karar verirler. Hadise (Yıldız Asyalı) ile karşılaştıklarında her şey bambaşka bir seyir alır ve geçmişte kalan bir aşk ile yüzleşmek zorunda kalırlar. İşin içinden çıkmak için planlar yapmaya başlarlar.”
Yapımcılığını Fevzi Işık ve Haydar Işık, yönetmenliğini Haydar Işık ve hikayesini Doğuş, senaryosunu Özlem Bölükbaşı, Salim Aydın ve Banu Kaptanoğulları’nın yaptığı Aşkopat filminde, Doğuş, Afrikali Ali, Yıldız Asyalı, Selahattin Taşdöğen, Teoman Gelmez, Arzu Budak, Hakkı Bulut, Alidemarco Işık, Ayşegül Çakır, Ayberk Çakır, İbrahim Kumral, Cem Başaran Aksan, Hayri Doğangün, Mustafa Başbuğ, Recep Merdan, Zeki Eker, Tuana Güler, Atilla Güneş, Yüksel Bostanoğlu ve Mete Dülger rol aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!