Aşkını ‘dövdürdü’

Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya’nın yüzünü vücuduna dövme yaptırdı.

Haberin Devamı

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, ilk evliliğini 2005’te Gül-Ekrem Dürüst’ün oğulları Kerem Dürüst’le yapmış, bir yıl sonra boşanmıştı. Üç yıl sonra Önder Bekensir’le nikâh masasına oturan Yalçın’ın bu evliliği de üç ay sürmüştü.
Süreyya Yalçın, iki evlilikten sonra aradığı mutluluğu Tugay Gökkaya’da buldu. Yalçın, “Eşim” diye hitap ettiği Gökkaya’ya olan aşkını vücuduna da kazıdı.
Herkes sevgilisinin adının baş harfini vücuduna yazdırmayı tercih ederken, her zaman farklı tarzıyla adından söz ettiren Yalçın, Gökkaya’nın yüzünü dövme yaptırdı. Yalçın, kasığında olduğu için bugüne kadar görüntülenmeyen, önceki gün Çeşme’de güneşlenirken objektife yansıyan dövmesini öğrendiğim kadarıyla bir yıl önce yaptırmış.
Umarım sevgililerin ilişkisi bir ömür boyu mutlu mesut devam eder de Süreyya Yalçın dövmesini sildirmek ya da başka bir motifle kapatmak zorunda kalmaz.
Malum, ilişkilerine geçtiğimiz ay nazar değmiş, çift yollarını ayırmıştı. Ancak ayrılığa yalnızca bir hafta sonu dayanabilmiş, kısa sürede barışmışlardı.

Haberin Devamı

Eye of the Tiger

New Balance, Shiseido, Nars, Make Up Forever markalarının Türkiye distribütörü Vepa’nın yönetim kurulu başkanı Önder Öztarhan, önceki gün Boğaz’da spor yaparken objektife takıldı. Formunu korumak için genellikle boks yapan Öztarhan, boks eldiveni baskılı tişörtüyle koşarak gecenin karanlığında kayboldu.

Eski eş ve yeni sevgiliyle tatil

Bennu Gerede, eski eşi Koray Erkaya ve onun doktor sevgilisi Canan Gürsel’le aynı yerde tatil yaptı. Zaman zaman İstanbul gecelerinde de yan yana gördüğüm eski eşler, hafta sonunu Cunda Adası’ndaki Mola Hotel’de geçirdi. Gerede ve Erkaya, çocukları için sık sık görüştüklerini söyledi.

Yeni yaşa 3 gün 3 gece kutlama

Eğlence dünyasının renkli isimlerinden Besim Kazado, yeni yaşına 3 gün 3 gece süren kutlamalarla girdi. Bodrum’daki Thor Luxury Hotel&Villas’ın sahibi Ali-Derya Aydanarığ çiftinin ev sahipliği yaptığı kutlamalara Ajda Pekkan, Fatih Ürek ve Lale-Hayri Yazıcı gibi ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Terasta eğlence

Umut Evirgen’in sahibi olduğu, kısa zamanda İstanbul gecelerinin en popüler adresleri arasına giren Emirgan’daki LaBoom’da her gün farklı bir DJ performans sergiliyor. Yazın gelmesiyle eğlencenin terasa taşındığı La Boom’da bu akşam Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden DJ Funky “C” müzik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları