Askıda Ekmek kampanyasına destek

Güncelleme Tarihi:

Askıda Ekmek kampanyasına destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 16:43

Askıda Ekmek kampanyasına destek

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı Askıda Ekmek kampanyasına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'tan destek geldi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Barutçu ile birlikte MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine harekete geçerek, Kadınana Caddesi'ndeki bir fırında Askıda Ekmek projesini hayata geçirdi. Kampanyaya katkıda bulunan Taytak, 1 ay boyunca askıya asılacak 9 ekmeğin bedelini fırına ödeyerek kampanyaya katkı sağladı.

Projenin, milli ve sosyal dayanışmanın bir yansıması olduğuna dikkati çeken Mehmet Taytak, 'Komşumuz açken tok yatmayalım' sloganıyla hareket ettiklerini söyledi. Taytak, "Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin başlatmış olduğu Askıda Ekmek projesini Afyonkarahisar'ımızda devam ettiriyoruz. Liderimizin de ifade ettiği gibi Askıda Ekmek projesinin iki ana kaynağı vardır. Birincisi inanç ve iman ölçülerimiz, ikincisi Türk kültürünün asırlar ötesinden süzülüp gelen kurumsallaşmış sosyal övüncüdür. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi, komşusu açken tok yatanın bizden sayılmaması asıldır, esastır. Kampanyamız teşvik amaçlıdır, riyadan Cenab-ı Allah'a sığınırız. Kültürümüzü yaşatmayı amaçladığımız bu sosyal projeye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Askıya ekmeği koyalım arşa Türk emek ve erdeminin damgasını vuralım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!