Aşk tatili

Modacı Esin Maraşlıoğlu’nun, uçak firması Boeing’in Türkiye temsilcisi Melih Yılmaz’la yaşadığı aşk doludizgin devam ediyor.

Haberin Devamı

Cem Özer’den boşandıktan sonra Serdar Bilgili’yle flört eden Maraşlıoğlu, daha önce yaşadığı medyatik ilişkilerin aksine Melih Yılmaz’la görüntülenmekten kaçıyor. Maraşlıoğlu’nu geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Havalimanı’nda gördüm. Başına taktığı şapkası ve makyajsız haliyle tanımakta zorlandığım Esin Hanım, Yılmaz’la baş başa tatile çıkıyordu...

Dövüşerek stres atıyor

Son olarak Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Hande Subaşı gibi genç oyuncuların rol aldığı “Anadolu Kartalları” filminin yapımcılığını üstlenen Fida Film’in sahibi Murat Akdilek, Uzakdoğu sporlarına merak sarmış. İşlerinden arta kalan zamanlarda soluğu ringlerde alan Akdilek, dövüşerek stres atıyormuş.

Ünlü halıcı ‘ev’lendi

Dünya liderlerine ve ünlü isimlere sattığı Türk halılarıyla adından söz ettiren işadamı Hakan Evin, Nail Keçili’nin Arnavutköy’deki villasını satın aldı. TMSF tarafından 2 milyon 822 bin liraya satışa çıkarılan villayı alan Evin, şu sıralar hem bu yeni eviyle hem de ABD’de açacağı halı sergisinin hazırlıklarıyla uğraşıyor.

Haberin Devamı

Abiye tasarladı

Cengiz Abazoğlu, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde kendi adını taşıyan bir hazır giyim mağazası açmıştı. Kanal D’de yayınlanan “Bana Her Şey Yakışır” adlı yarışma programına danışmanlık da yapan ünlü modacı, Adil Işık’ın ADL markası için de abiye koleksiyonu hazırlamış. 7 Eylül’deki Fashion Week’te sergilenecek koleksiyon, daha sonra “ADL by Cengiz Abazoğlu” etiketiyle satışa sunulacakmış.

Takıları Londra’da

Nilgün Esinli, hobi olarak başladığı takı tasarımcılığını işe dönüştürmüş. Esinli’nin kendi adıyla tasarladığı takı koleksiyonu, Beymen Nişantaşı mağazasında satışa sunulmuş. Mayıs ayından beri tasarımları Londra’daki Selfridges mağazasında da sergilenen Nilgün Hanım, şimdilerde kendi mağazasını açmak için harıl harıl mekân arıyormuş.

Yazarın Tüm Yazıları