Aşk niyetine

Mara-İshak Alaton çiftinin oğulları Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Alaton, gençlik yıllarında İstanbul gecelerinin en hızlı çapkınlarındandı.

Haberin Devamı

İlk evliliğini yaptığı Femke Diskuis’den bir çocuğu olan Vedat Alaton, 2007’de Kuruçeşme’deki Hotel Les Otto-mans’da Nilüfer Zapçı ile nikâh masasına oturmuş, ancak evliliği bir yıl bile sürmemişti.
Zapçı’dan boşandıktan sonra ilişkileriyle pek gündeme gelmeyen Alaton, önceki akşam Nişantaşı’nda iç mimar Merve Yöneyman ile görüntülendi. İkili, sarmaş dolaş yürüyüş yaparken objektife yansıdı.
Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Alaton ve Yöneyman, yolda gördükleri bir niyetçinin yanına gitti ve yavru bir tavşana niyet çektirdi.

Müzik ve spor

Dünyanın en önemli snowboard etkinliklerinden biri, Burn sponsorluğunda yarın Santralİstanbul’da düzenleniyor. Türkiye’de ilk kez yapılacak “Burn İstanbul Rail Jam” adlı etkinlikte dünyanın ve Türkiye’nin en önemli snowboard’cuları, 120 ton kar taşınarak oluşturulan ve yüksekliği 15 metre, uzunluğu 40 metre olan dev platformda kayacak. Etkinlik, Manga, Cartel, Birol Giray ve Ayşe Hatun Önal şarkılarıyla renklenecek.

Haberin Devamı

Kızına dizideki adını koyacak

2011’de İzzet Özilhan’la evlenip bir kız çocuğu dünyaya getiren Yasemin Ergene, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. 7,5 aylık hamile olan oyuncu, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. İlk çocuğuna kayınvalidesi Emine Özilhan’ın ismini veren Ergene, 1,5 ay sonra doğacak kızına ise “Doktorlar”da-ki canlandırdığı Ela karakterinin adını vereceğini söyledi.

Kalp için sahnedeler

Nurseli İdiz ve Armağan Çağlayan’ın rol aldığı “Tatlı Kaçık” adlı komedi oyunu, geçtiğimiz gün Türk Kalp Vakfı yararına sahnelendi. Tiyatro Kedi’de seyirciyle buluşan iki perdelik oyuna Türk Kalp Vakfı üyeleri de katılarak vakfa katkı sağladı.

Nükhet Duru ile ‘Zamansız’ gece

Nişantaşı Sofa Otel’de hizmet veren Fran-kie’de ayda bir kez pazar günleri “Timeless Moments” geceleri düzenleniyor. İlk olarak Alpay’ın performans sergilediği, “Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere” sloganıyla yapılan etkinlikte yarın ise Nükhet Duru sahneye çıkacak.


 

Yazarın Tüm Yazıları