Aşk kadını çok yalnız

İlk albümü ‘Masal’ı ağustos ayında piyasaya süren Aylin Coşkun, ‘Masal’ ve ‘Dönmez O’ adlı şarkılarına klip çekti.

Saltanat kayığı ile Aya İrini’de gerçekleşen ve yaklaşık 24 saat süren çekimler sırasında, hem yorgunluk hem de dondurucu soğuk nedeniyle zor anlar yaşayan şarkıcı, ‘Bu albüm benim için çok önemli, o yüzden her şeye katlanmak zorundayım’ dedi. Kendini ‘aşk kadını’ diye tanımlamasına rağmen hayatında kimsenin olmadığını da sözlerine ekleyen Coşkun, ‘Masallara özenir oldum. Hayatıma biri girse, masallardan da güzel bir aşk yaşayacağım’ diye konuştu.

Romantik kutlama

Zeynep Tokuş ile sevgilisi Alp Nuğoğlu da, birçok ünlü sima gibi 14 Şubat akşamı Kenan Doğulu’nun konserini izlemek üzere Hilton Convention Center’daydı... Sevgililer Günü’nde Nuğoğlu’yla Doğulu’nun romantik şarkıları eşliğinde eğlenen Tokuş, transparan bluzuyla da ilgi odağı oldu.

Ailece geldiler

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı ve başrollerini Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay, Onur Ünsal, Füsun Demirel, Eylem Yıldız’ın üstlendiği ‘Eğreti Gelin’ filminingalası, önceki akşam Emek Sineması’nda gerçekleşti. Filmin usta oyuncusu Müjde Ar, galaya annesi Aysel Gürel ve sevgilisi Ercan Karakaş’la birlikte katıldı.

Yol yorgunu

Sevgililer Günü’nü İtalya’nın Milano kentinde kutlayan Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan, geçtiğimiz gün İstanbul’a döndü. Sevgililer, döndükleri gün de yemek için Etiler Şamdan’ın yolunu tuttu. Mekandan erken saatte çıkan çift kapıda araçlarının gelmesini beklerken, Siren Hanım’ın gözlerini açık tutmakta bile zorlandığı görüldü.

Trafik felç oldu

Ünlü manken Aysu Baceoğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kardeşi Günsü Baceoğlu ile birlikte, Erenköy Bağdat Caddesi’nde 3 bin tane gül dağıttı. Şahsuvaroğlu Otomotiv’in önündeki spor otomobilin üzerine çıkarak sevgililere gül dağıtan iki kardeş, caddede trafiğin kilitlenmesine neden oldu.

Açılışın ağır konuğu

Kebap ve tatlılarıyla ünlü Hacı Bozanoğulları, İstanbul İncirli’de Türkiye’nin en büyük ‘kebap sarayı’nı açtı. Aynı anda 600 kişiye hizmet verebilen mekanın sahipleri Ali ve Murad Bozanoğlu, restoran zincirinin 17 olan şube sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Açılışa katılan ve kebabı çok sevdiğini belirten Derya Tuna ile Beyza Bozanoğlu da yakından ilgilendi.

Karlar düşer

Önceki hafta İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, kimini evine kapatıp canını sıktı, kimini çocukluk yıllarına döndürdü. Geçmişe dönen isimlerden biri de Popstar finalistlerinden Firdevs’ti... Arkadaşı Özgür Aras’ın doğum gününü kutladığı Bebek’teki cafe’ye giden Firdevs, çıkışta Abidin ve Yonca Evcimik’le saatlerce kartopu oynadı.

Bir limon bir Çağla

Çağla Şikel, önceki gün Pepsi’nin yeni ürünü limon aromalı Pepsi Twist’in tanıtımını yaptı. Nişantaşı’nda gerçekleşen tanıtımda limon kılığına girmiş bir oyuncuyla gösteri yapan Şikel, limonlu içecekleri çok sevdiğini, Pepsi’nin bu ürününün tanıtımında yer almayı da özellikle istediğini belirtti. Grissini’deki tanıtım sonrası ikili sokaklarda gezerek şova devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları