Aşk bitti duyurulur

Sezen Aksu’yla aşk yaşadığı dedikodusuyla adını duyuran, Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi eski rallici Artuğ Aysal’ın İrem Güreli’yle birlikte olduğunu ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

Her ne kadar başka gazete ve dergiler aylar sonra “aşkın ilk fotoğrafı” diye haber yapsa da, sevgililerin ilk fotoğrafı da yine bu köşede yayınlanmıştı.
Sevgililerin ayrıldığını da ilk benden öğrenin. Üç ay flört eden Aysal’la Güreli, geçtiğimiz haftalarda yollarını ‘dostça’ ayırmış.

Sanat yazlığa taşındı

Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti, yaz aylarında sanatı Bodrum’daki tatilcilerin ayağına götürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Türkbükü sahilinde hizmet veren Toprak Sanat Galerisi, bu yaz Yalıkavak yolu üzerindeki Taş Design Center’a taşındı. Yeni adresinde bugün hizmete girecek olan galeri, birçok ünlü ressamı tatilcilerle buluşturacak.

İş yok aşk var

Home Store’un çapkınlıklarıyla ünlü eski sahibi Levent Penso, aralarında Harika Avcı’nın da olduğu birçok güzelle aşk yaşamıştı. İki çocuğunun annesi Çela Hanım’dan boşanmasına da bu çapkınlıklar sebep olmuştu. Levent Penso’yu önceki gün Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki mekânı Clemen-tine’de gördüm. Yanında, eskiden asistanlığını yapan, şimdi ise Kıral Mobilya’da çalışan Esen Tuncay vardı. Uzun yıllar gizli aşk yaşayan sevgililer, objektiflere hâlâ alışamamış olsa gerek, fotoğrafları çekilirken tedirgin oldu.

Haberin Devamı

Halikarnas’ın  balıkçıları

İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden ‘Süslü Celal’ lakaplı Celal Altınel ile Türkbükü-Cennet Koyu’ndaki Demirbükü Villaları’nin sahibi Sabri Beyhan, Bodrum’da Halikarnassos Balıkçısı adlı bir mekân açtı. Bodrum’un simgelerinden Halikarnas Disko’nun yanında hizmete giren, Bodrum Kalesi manzaralı balıkçı, Midilli Adası’ndan gelen Yunan aşçıların hazırladığı klasik Ege mezeleri ve deniz mahsullerinden oluşan lezzetleri ile çok iddialı.

Alaçatı’da Mykonos eğlencesi

Gökhan Çarmıklı ile Emre Ergani’nin geçtiğimiz hafta hizmete açtığı Çeşme Bobou, bugün “Mykonos Session by Salih Saka” adlı partiye ev sahipliği yapıyor. Partide eğlence, Bobou
Club’ın 38 metre uzun-luğundaki barını sahne olarak kullanacak altı profesyonel dansçı eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Veda eğlencesi

30 Haziran’da başlayan Ordu Vosvos Şenliği, Fuat Saka konseriyle sona eriyor. Saka, bu yıl 12’ncisi düzenlenen şenlik kapsamında bu akşam sahneye çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları