Aşıklar için çalıp söyledi

İngiliz şarkıcı Boy George, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’daydı.

Haberin Devamı

Ortaköy’deki Anjelique’de DJ performansı sergileyip şarkılar söyleyen Boy George’u dinlemeye gelenler arasında oyuncu Zeynep Beşerler ile işadamı sevgilisi Selçuk Yorgancıoğlu da vardı. Çiğdem Kayalı ile yaşadığı aşk ile tanınan Uğur Güven de yeni sevgilisi Ayşegül Demir ile Boy George’un müziğine kendini kaptıranlar arasındaydı.

Bebek alışverişi

Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan ile oyuncu Yasemin Ergene’nin bebek bekledikleri haberini ilk kez bu köşede okumuştunuz. Beş aylık hamile olan Yasemin Hanım’ı önceki gün City’s’de gördüm. Annelik heyecanı gözlerinden okunan genç oyuncu, bebeği için alışveriş yapıyordu...

Güçlü yaşıyor

Osman Hamdi Bey ve Amerikalılar Arkeoloji, Diplomasi, Sanat adlı sergi, Tepebaşı’ndaki Pera Müzesi’nde açıldı. Pera Müzesi’nin kurucusu İnan Kıraç’ın kızı İpek Kıraç ile ev sahipliği yaptığı sergide, İpek Kıraç’ın sırtındaki dövme en az eserler kadar dikkat çekti. İnan Kıraç’ın küçük yaşta evlat edindiği ve Brown Üniversitesi’nden mezun olan İpek Kıraç’ın dövmesinde “Live Strong” (Güçlü Yaşa) yazıyordu.

Haberin Devamı

Spora destek

Volkan Işık’ın kendi tasarladığı yarış otomobili Volkicar ile Türkiye’nin çeşitli illerinde devam eden V1 Challenge kapsamında, Dedeman İstanbul Roof Bar’da bir parti düzenlendi. Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal Yüksel’in ev sahipliğinde yapılan tanıtımda, V1 Challenge pilotları bir araya geldi.

Jübile sergisi

Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Çiğdem Simavi ve Berna Tokar, ressam Suat Candemir için bir jübile sergisi düzenledi. Fulya Sanat Merkezi’nde Suat Candemir’in 150 eserinin satıldığı sergide  Berna Yılmaz, “Nar” adlı tabloyu aldı.

Yazarın Tüm Yazıları