ARÜ’den Kardeş Süngülü İlköğretim Okulu’na Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ARÜ’den Kardeş Süngülü İlköğretim Okulu’na Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 17:14

ARÜ'DE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DEVAM EDİYOR

Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığı sosyal sorumluluk projelerine 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da ara vermeden devam ediyor.
Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın yürütttüğü ve Tarih Bölümü bünyesindeki Tarih Topluluğu’nun desteklediği “kardeş okul” projesi kapsamında Ardahan İli Posof İlçesi’nde faaliyet gösteren tek köy okulu olan Süngülü Köyü İlköğretim Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen ziyarete ARÜ İBEF Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve Posof İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Ertan’ın yanı sıra ARÜ İBEF’den Yrd. Doç. Dr. Oğuz Şimşek, Öğr. Gör. Göknil Arda, Arş. Gör. Volkan Özkan, Arş. Gör. Özlem Bakan ve Tarih Topluluğu öğrencileri katıldı.
Ardahan Üniversitesi akademisyenleri ve Tarih Topluluğu öğrencileri, Süngülü İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte derslere katılıp onlarla sohbet ettiler ve yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilerle paylaştılar. Derslikleri ziyaretin ardından Süngülü İlköğretim Okulu Müdürü Selçuk Güzel ve öğretmenlerinden okulun ihtiyaçları konusunda bilgi aldılar.
Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yürüttükleri “kardeş okul” projesine Ardahan İli’ne bağlı diğer köy okullarında da dönem içerisinde devam edileceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!