Artık saklanmıyorlar

İlk kez Beyoğlu’ndaki 45’lik’te el ele görüntülenen sevgililer, karşılarında gazetecileri görünce yüzlerini gizlemeye çalışmışlardı.

Haberin Devamı

Aynı evde yaşamaya başlayan ve Akmerkez’de mutfak alışverişi yaparken görüntülenen sevgililer artık objektife de alıştı. Geçtiğimiz hafta sonu tekneyle Boğaz keyfi yapan sevgililer, Bebek İskelesi’nde görüntülendi.

Yeni fikirler

Aralık Derneği’ndeki sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Elif Dürüst, şimdilerde yeni projesi online alışveriş sitesi Altıncı Cadde ile adından söz ettiriyor. Mobilya, aksesuvar, ev tekstil, banyo, mutfak gibi evinize dair tüm ürünlerin bulunduğu www.altincicadde.com’da evini yenilemek isteyenlere burçlara özel dekorasyon fikirleri de öneriliyor.

Çiçekli pasta

Derin Mermerci, yeni yaşını Karaköy’deki Gaspar’da kutladı. Mer-merci’nin yakın arkadaşlarının katıldığı 32. doğum günü kutlaması sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken, içinde çiçeklerin olduğu vazo şeklindeki pastası dikkat çekti.

Haberin Devamı

İstanbul ve Ankara aynı anda dans etti

Samsung Electronics’in yeni telefonu GALAXY S4’ün Türkiye’ye gelişi, İstanbul ve Başkent Ankara’da eş zamanlı iki büyük partiyle kutlandı. İstanbul, Maçka Küçükçiftlik Park’ta DJ Armin Van Buuren, AnkaMall’da ise DJ Bob Sinclar ile hayranlarıyla buluştu.

AJANDA

Yaz eğlencesi

Yazın gelip havaların ısınmasıyla birlikte yazlık popüler eğlence adresleri de açılmaya başladı. Nişantaşı’ndaki Biber Bar’ın Bebek’te şube açmasıyla başlayan yaz eğlenceleri, geçen hafta sessiz sedasız yaza merhaba diyen Reina ile devam etti. Yarın ise Sortie, büyük bir partiyle kapılarını açacak. Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Sortie’de işletme bu yaz Özgür Aras’a emanet.

Yazarın Tüm Yazıları