Arsenal'i Giroud kurtardı!

Güncelleme Tarihi:

Arsenali Giroud kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 07:34

Arsenal, Mesut Özil'in forma giymediği ve 3-0 geriye düştüğü maçta uzatma dakikalarında Giroud'nun attığı golle Bournemouth ile 3-3 berabere kaldı.

Haberin Devamı

 İngiltere Premier Lig'de oynanan müsabakada Arsenal, 3-0 geriye düştüğü Bournemouth deplasmanında son anlarda attığı golle 3-3 berabere kaldı. 

Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil'in hastalığı nedeniyle forma giymediği maçta Bournemouth ile karşılaşan Arsenal, 16. dakikada Daniels ve 20. dakikada Wilson'un penaltı golleriyle soyunma odasına 2-0 geride gitti.

Ev sahibi ekibin 58. dakikada Fraser'ın golüyle 3-0 öne geçtiği maçın 70. dakikasında rakip kaleye ilk isabetli şutunu atan Londra temsilcisi, Sanchez ile aradığı golü buldu ve farkı 2'ye indirdi.

Arsenali Giroud kurtardı

Fransız teknik adam Arsene Wenger'in öğrencileri, bu golden 5 dakika sonra Perez'in kaydettiği golle skoru 3-2'ye getirdi. Arsenal, 82. dakikada Francis'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Bournemouth karşısında Giroud'nun uzatma dakikalarında gelen golüyle 3-3'lük beraberliği yakaladı ve 20. haftayı bir puanla kapadı.

Haberin Devamı

Premier Lig'e iki sezon önce yükselen rakibiyle daha önce yaptığı 3 maçı da kazanan başkent temsilcisi, ligde ilk kez 3-0 geriye düştüğü bir mücadeleden beraberlikle ayrıldı ve puanını 41'e çıkardı.

Günün diğer maçlarında, puan cetvelinde son sırada yer alan Swansea City, deplasmanda Crystal Palace'ı 2-1, Stoke City ise sahasında Watford'u 2-0'lık skorlarla mağlup etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!