Arsenal çifte zafer peşinde

Güncelleme Tarihi:

Arsenal çifte zafer peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 15:23

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında, son şampiyon Milan'ı İtalya'da yenerek çeyrek finale kalan Arsenal, İngiltere liginde haftasonu oynayacağı maçı kazanarak Manchester United ile olan puan farkını korumayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce, aldığı başarısız sonuçların ardından krize girebileceği konuşulan Arsenal, İtalya'da Milan karşısında bugüne kadarki en iyi performanslarından birisini sergileyerek bir üst tura çıktı ve spekülasyonlara son verdi.

Milan karşılaşmasında 2. golü kaydeden Emmanuel Adebayor, insanların sadece bir kaç hafta öncesine kadar Arsenal takımının şampiyon olamayacağını ve Şampiyonlar Ligi'nden de eleneceğini düşündüklerini belirterek şunları kaydetti: “Ancak şimdi hepimizin kendimize olan güveni geri geldi. Çünkü Milan karşılaşmasında aldığımız galibiyet, bize dünyadaki her takımı yenebilecek güçte olduğumuzu kanıtladı” dedi.

Takımın teknik direktörü Arsen Wenger ise, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek şunları kaydetti: “Geçen haftalarda kaybettiğimiz puanlar yüzünden takım olarak biraz baskı altındaydık. Ancak şimdi aldığımız bu galibiyet sezonun geri kalanı için bize büyük bir moral oldu ve iki kulvarda da yolumuze emin adımlarla devam ediyoruz.”

Haberin Devamı

Manchester United bu hafta FA Cup'da Portsmouth ile karşılaşırken, Arsenal ise Wigan deplasmanına çıkıyor.

İngiltere Premier Lig'de bu hafta oynanacak diğer karşılaşmalar şöyle: Blackburn Rovers-Fulham, Liverpool-Newcastle, Reading-Manchester City, Sunderland-Everton, Tottenham-West Ham United

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!