Arroyo fırtınası

DEĞİŞEN bir şey yok. Cimbom, ‘Arroyo takımı’ olma özelliğini koruyor. İlk yarıda zamanı çok idareli ve olumlu kullandı.

Haberin Devamı

O içerideyken G.Saray, farklı bir takım oluyor. Ender gelince, pırpırlık başlıyor. Ataman’ın ‘koş koş at’ basketbolu oynanıyor. ‘Gezi’ci üçlük bayii’ Cenk kapıyı açtı. Karşılıklı üçlük düellosu ilk yarıda denk ve heyecan verici basketbol seyretmemizi sağladı.
‘Çarşı’nın koçu’ Kandemir klasik bir Beşiktaş hazırlamış. Sınırlı kapasiteli kadroyla sloganları ‘Macera, fantazi yok. Güven var.’ Lofton gününde olsa, Iverson da erken faul sıkıntısına girmese, başabaş kora kor bir maç çıkarıp, sonuna kadar götürüp, istikrarın semeresini göreceklerdi.

Sonunu getiremedi

İKİNCİ devrede sazı alan Arroyo attı, attırdı. Beşiktaş fırsat toplarını harcarken Cimbom’un hafif sertleşmesi momentumu onlara döndürdü. 45-45 girilen son çeyrekte şans toplarını lehine kullanan taraf Galatasaray oldu.
Ender de üçlükleriyle katkı koyar-ken, Domercant’in sahada kalışı az daha maçı Kartal’a döndürüyordu. Jawai de dolaşıyor ama Furkan ve Erceg topladıkları ribauntlarla Cim-bom’un pota altı can simidi olacaklarını gösterdiler. Kartal’ın Perkins’i hareketlilik getiriyor takıma. Çaylak Gökhan da smaçlarıyla Kartal’ı uçurmaya çalıştı ama Arroyo müsaade etmedi.

Yazarın Tüm Yazıları