Arkas Spor şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Arkas Spor şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 12:01

DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ilk 3 maçında sadece 1 puan alarak, gruptan çıkma şansını çok zora sokan Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Kulübün sunduğu harika ortama rağmen bazı oyuncular çok rahat davranıyor" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon dörtlü final şansını 6'lı play-off turunda kaybeden 2011-2012'de ise dörtlü final oynama başarısı gösteren Arkas Spor, bu sezon beklenenden uzak bir görüntü çizdi. Bu sezon 4. kez mücadele ettiği DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ilk müsabakada deplasmanda İsviçre'den Energy Investments'a 3-2 yenilerek tek puanını alan Arkas Spor, daha sonra İzmir'de konuk ettiği Alman Recycling Volleys'e 3-1, dün de İtalyan Diatec'e 3-0 mağlup oldu. Gruptaki ilk 3 müsabakada aldığı 1 puanla son sırada yer alan Arkas Spor, gruptan çıkma şansını büyük ölçüde kaybetti. Mavi beyazlı ekip, lige verilecek 1 aylık aradan sonra 4 Aralık Çarşamba günü İtalya'da Diatec'le karşılaşacak.

Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, yaptığı açıklamada, son oynadıkları Diatec karşısında oyuncuların maç planlamalarına uygun oynamadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Arkas Spor'un sunduğu harika ortama rağmen bazı oyuncular çok rahat davranıyor. Trentino karşısından maç planlamamıza kimse saygı göstermedi. Çok disiplinsiz oynadık. Maç planlamasını uygulamazsan çok iyi bir takıma karşı sıkıntı yaşarsın. Bundan sonra antrenmanlar daha zor olacak. Çalışmalarda istenilen yapılana kadar oyuncuları zorlayacağız. Artık bahane istemiyorum."

Yiğit Gülmezoğlu'nun genç yaşına rağmen çabaladığını ancak diğerlerinin yardımcı olmadını kaydeden Hoag, Şampiyonlar Ligi'nde kalan 3 maçın 2'sini grubun en iyi takımlarına karşı deplasmanda oynayacaklarını belirterek, "Gruptan çıkma şansımız zor. Önemli olan daha iyi oynamaya çalışmak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!