Arkas ile sezona merhaba

Güncelleme Tarihi:

Arkas ile sezona merhaba
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2012 10:51

13 Ekim'de sezonu açacak olan Seramiksan Bayan Voleybol Takımı sezon açılışında Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Haberin Devamı

2012/2013 sezonunda mücadele edeceği Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Ligi için hazırlıklarına devam eden Filenin Kuğuları, sezon açılışını 2. Ligin iddialı takımlarından Arkas Spor ile oynayacağı dostluk maçı ile yapacak.

Birçok önemli başarıya imza atmış Arkas Spor’u Turgutlu’da ağılayacak olan Filenin Kuğuları oynayacağı dostluk maçı ile Turgutlulara görsel bir şölen yaşatacak.  Gerçekleşecek dostluk maçının ve sezon açılışının hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam eden Seramiksan Bayan Voleybol Takımı önümüzdeki sezona iddialı bir giriş yapacak.

4 Kasım’da Alaşehir Belediye Spor karşılaşması ile Alaşehir’de başlayacak olan Bayanlar 3. Ligi öncesi hazırlık maçlarına devam eden Seramiksan, ilk kez kendi seyircisi önüne çıkmanın heyecanını yaşayacak.  2. lig ekipleri ile hazırlık maçları oynayarak bir üst ligin planlarını yapan Filenin Kuğuları, 13 Ekim Cumartesi günü Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak olan sezon açılışında taraftarlarına bir voleybol festivali yaşatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!