Arjantin'de futbol terörü

Güncelleme Tarihi:

Arjantinde futbol terörü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 10:47

Arjantin'de River Plate'in tribün grupları arasındaki liderlik savaşı büyüyor. Elleri sopalı ve bıçaklı 100 kişilik bir grup, kulübün stadı El Monumental'ın kantinine girerek, kırmızı beyazlı ekibin resmi tribün grubu "Los Borrachos del Tablon- Tribün ayyaşları" lideri Guillermo Godoy'a saldırı düzenledi.

Haberin Devamı

Arjantin'de futbol terörü mola vermiyor. River Plate Kulübü'nün tribün gruplarının liderlik savaşı, kırmızı beyazlı kulübün stadı "El Monumental"i kana buladı.

Elleri sopalı ve bıçaklı 100 kişilik bir grup, El Monumental'ın kantinine girerek, kırmızı beyazlı ekibin resmi tribün grubu "Los Borrachos del Tablon- Tribün ayyaşları" lideri Guillermo Godoy'a saldırı düzenledi.

BOCA JUNIORS-RIVER PLATE MAÇINDA İNANILMAZ OLAYLAR YAŞANMIŞTI

Kendilerine "Batı Çetesi" adını veren grup, içeride altyapı okulunun küçük öğrencileri ve aileleri bulunmasına rağmen masa ve sandalyeleri fırlatmaya başladı.

Diğer grubun da karşılık vermesi üzerine arada kalan River altyapısı oyuncularından Joaco Serrago'nun annesi ve birçok kulüp üyesi yaralandı.

La Nacion Gazetesi'ne konuşan bir görgü tanığı, bıçak ve sopa taşıyan saldırganın "Godoy nerede, onu öldüreceğiz" diyerek kantine girdiklerini anlattı.

Olay sonrası, River Plate Başkanı D'onofrio, olaya karışanlardan şikayetçi olacaklarını belirtti ancak bu kişilerin kulüp üyesi olmaları nedeniyle stada girmelerini yasaklayamayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Arjantinde futbol terörü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!