Arınç, Kula'da tarihi ev ve sokakları gezdi

Güncelleme Tarihi:

Arınç, Kulada tarihi ev ve sokakları gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:48

Arınç, Kula'da tarihi ev ve sokakları gezdi

Haberin Devamı

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)- ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Kula ilçesinde, tarihi ev ve sokakları gezip, ilçedeki çalışmalar hakkında MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'dan bilgi aldı.
Kula'ya dün merhum İmam Mahmut Özkara için düzenlenen yemek için gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un misafiri olarak Kula sokakları ve evlerinde kısa bir inceleme gezisi yaptı. Arınç'a ziyaretinde, Kula Kaymakamı Osman Güven, MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ömer Beyoğlu, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Selim Urlu ve Murat Yanbolu, Kula Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım ile vatandaşlar eşlik etti. Kula'da gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Arınç, turizmin ön plana çıkması adına yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Arınç, Anemon Butik Oteli ve restorasyonu devam eden Rahmi Erdil evini ve son olarak Beyler Evi'nde incelemelerde bulundu. Kula'da kadim dostluklar kurduğunu bu nedenle kendisinde özel bir yere ve öneme sahip olduğunu belirten Arınç, ilçede yapılan çalışmaların Kula ve Kulalılar için hayırlara vesile olmasını diledi.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da Arınç'ın Kula'ya yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Kula gelecek yıllara iyi hazırlanması gereken, Ege Bölgesi'nin yaşayan tarihi kentlerinden birisi. Bu özelliğinin gelecek yıllarda turizme daha verimli bir şekilde aktarabilmesi için gerekli olan çalışmaları başlattık. İnşallah bu yapılan yatırımlar Kula'nın gelecek yıllarda daha iyi noktalara taşınmasında önemli bir pay sahibi olacak" dedi.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!