Arena’da yılın ilk derbisi

Güncelleme Tarihi:

Arena’da yılın ilk derbisi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 01:32

Süper Lig’in zirvesinde yer alan lider Galatasaray ile takipçisi Beşiktaş, 2013’ün ilk dev randevusunda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

SPOR Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray ile ikinci sıradaki Beşiktaş, 2013’ün ilk derbisinde bu akşam karşı karşıya geliyor. Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak dev maçı, kariyerinde ilk derbisine çıkacak hakem Tolga Özkalfa yönetecek. İki flaş transfer Sneijder ile Dentinho da şans bulmaları halinde ilk kez bu maçla takımlarının formasını giyecek.

Almeida kadroda yok

TT Arena’nın yenilenen zemininde rakibini ağırlayacak sarı kırmızılılar kazanarak liderlik koltuğunda rahatlamak, siyah beyazlılar da iyi bir sonuçla zirveden uzaklaşmamak istiyor. G.Saray’da sakatlığı bulunan Ujfalusi’nin yanı sıra, Afrika Kupası’ndaki Eboue ve Amrabat forma giyemeyecek.
Sakatlığı düzelmeyen Almeida, çapraz bağları kopan Uğur Boral’ın yanı sıra, İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek ise Beşiktaş’ın eksikleri.

Haberin Devamı

ZÄ°RVEDE KADER ANI

MUHTEMEL iLK 11’LER

GALATASARAY

MUSLERA
SABRi
SEMÄ°H
DANY
RIERA
HAMÄ°T
SELÇUK
MELO
EMRE
BURAK
ELMANDER

BEŞİKTAŞ

MCGREGOR
M.Akgün
SIVOK
ERSAN
GÖKHAN
Ä°.TORAMAN
NECÄ°P
HILBERT
OÄžUZHAN
OLCAY
HOLOSKO

Ligde 2 maç daha var

SPOR Toto Süper Lig’de günün programı: 13.30 BüyükÅŸehir Bld. Kadir Has Stadı: Kayseri-Medical Park Antalya (Abdullah Yılmaz-Lig Tv2), 16.00 Tevfik Sırrı Gür Stadı: Mersin Ä°Y-Sivas (Bülent Yıldırım-Lig Tv2).Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!