Arda-Topal Bursa’da yok

Güncelleme Tarihi:

Arda-Topal Bursa’da yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 01:12

G.SARAY’ın sıkıntısı bitmiyor... Dün sakatlıkları nedeniyle Kewell, Sabri, Ümit, Serkan Çalık, Aydın, Hasan, Uğur, Orkun, Emre Göngör, Ferdi ve Linderoth forma giyemedi. Tedavileri sürdürülen futbolcular, Bellinzona maçına yetiştirilemezken, sakatlığı geçen Mehmet Topal formasını giydi.

Başa çıkarız

Kewell’ın yokluğunda ise sol kanatta Volkan ile Hakan oynarken, sağ kanatta da Serkan Kurtuluş ve Arda şans buldu. Ancak Arda, karşılaşmanın 30. dakikasında belindeki sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarken, yerini Alparslan’a bıraktı. Milli oyuncunun soyunma odasına giderken, şanssızlığına isyan ederek tünelin camını yumrukladığı gözlendi. Arda’nın yanı sıra Mehmet Topal’dan da kötü haber geldi. Stadı koltuk değnekleriyle terk eden yıldız oyuncunun ayak bileğinde ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun Bursa maçında oynamayacağı açıklandı.

Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin sakatlıklardan şikayetçi oldu, "Sene başından beri iki maça üst üste aynı oyuncularla çıkmayı başaramadık. Sakatlarla mücadele etmediğimiz sürece biz gruplarda da her takımla başa çıkabiliriz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!