Arda 15 milyon Euro

Güncelleme Tarihi:

Arda 15 milyon Euro
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 02:04

Adnan Polat, son maçlarda gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen genç futbolcularına astronomik bir bedel biçti.

GALATASARAY Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, son günlerde yıldızı yükselen genç futbolcu Arda Turan’a tam 15 milyon Euro değer biçti. Avrupa’da oyuncu fiyatlarının çok yüksek olduğunu vurgulayan Polat, "Bizim Arda’ya yabancı bir isim taksak, 15 milyon Euro eder" dedi. Uzun süredir gündemde olan abancı ön libero transferine de değinen Polat, Alou Diarra’nın kulübü Lens’e 7 milyon Euro teklif etmelerine rağmen, Fransız futbolcuyu alamadıklarını söyledi. Polat, "Biz ilk etapta Diarra ile görüştük. Sonra kulübü Lens ile anlaşmaya vardık. 7 milyon Euro istediler ve ödemeyi kabul ettik. Ancak, sonradan Roma devreye girince, futbolcu bize gelmeyi tercih etmedi. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Devler Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında bugün, Mlada Boleslav takımıyla deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 191. maçına çıkacak. Sarı kırmızılılar bugüne kadar 70 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 72 kez yenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!