Aranan aşk bulundu

Eşi Özlem Önal’dan boşandığından beri özel hayatıyla hiç gündeme gelmeyen Nur Taşkent, sonunda aradığı aşkı buldu.

Ela Çubukçu adlı güzelle iki aydır flört eden Taşkent, sevgilisiyle görünmekten de çekinmiyor. Bu beraberliği gizlemeye gerek duymayan çift, geçtiğimiz akşam Yavuz Mermerci ile Seda Şentürk’ün Çırağan Sarayı’ndaki düğün davetine birlikte katıldı. Ciddi bir ilişki yaşadıkları her hallerinden belli olan Taşkent ile Çubukçu’nun da ani bir evlilik kararı alması, kimseyi şaşırtmayacak bu gidişle...

Midyeli günler

Ortaköy’deki Cafe Des Theatre’ın sahibi Ertekin Dinçay’ın özel midye tabağı şu sıralar herkesin dilinde... Hollanda’dan getirttiği midyeleri kremalı, şaraplı ve parmesanlı sosla hazırlatan, bunları patates kızartması ile müşterilerine sunan Ertekin, gördüğü ilgiden memnun... Bu spesiyal yemeğin tutkunları arasında Adnan Polat, Tilda Tezman ve Yasemin Kamhi gibi isimler de var ve söylenenlere göre bu lezzet uğruna günaşırı Ertekin’e uğruyorlar.

Bakımlı erkek

Beyoğlu Markiz’de düzenlenen ve ünlü isimlerin eserlerinden oluşan Sevgililer Günü sergisi hálá açık... Alinur Velidedeoğlu da sık sık bu sergide yer alan ‘Pano’ adlı eserinin yanına geliyor ve meraklılarına eseriyle ilgili bilgi veriyor. Her zaman bakımlı olmaya özen gösteren başarılı reklamcı, bu arada son moda giysileri, manikürlü elleri ile bakımlı, günümüzün tabiriyle ‘metroseksüel’ erkek nasıl olunurmuş gösteriyor.

Yine tek başına

Modacı Enci Teker de Sevgililer Günü’nü yalnız geçiren isimlerdendi... İki yıldır özel hayatında kimsenin olmadığını belirten Teker, o gün Hilton Convention Center’daki Kenan Doğulu konserini izleyip, konser sonunda yine tek başına evinin yolunu tuttu.

Reklam güzeli

Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in eşi Sinem Hanım’a geçtiğimiz gece The Ritz Carlton Otel’deki bir davette rastladım. Modanın yakın takipçisi olduğunu bildiğim Bayer, o gece de beyaz kürk ceketi ve aynı kürkten çantasıyla son derece şıktı. Club Flipper’ın işleriyle ilgilenmenin yanı sıra oyunculuk da yapan ve rol aldığı dizilerde performansıyla göz dolduran Sinem Hanım’ın hızına yetişmek güç. Yakında bir saç bakım ürününün reklamında rol alacağını belirten Bayer, enerjisiyle birçok kişiyi kıskandırıyor.

Kış ortasında Jamaika havası

Eda Taşpınar, sevgilisi Nurettin Hasman’la Maçka’daki Park Şamdan’da kutladı Sevgililer Günü’nü... Taşpınar o gece de tarzıyla ilgi topladı. Son moda elbisesini kimi hiç beğenmedi, kimi farklı bulup tam puan verdi. Ama gözler asıl saçlarındaydı... Bob Marley’i anımsatan rasta saçlarıyla farklılığını iyice pekiştiren Eda Taşpınar, yaz-kış koruduğu bronz teniyle de tatilden yeni dönmüş gibi görünüyordu.

Sevgilisi oğlu

Zeynep Tunuslu, Sevgililer Günü’nde yalnızdı. Akşama doğru oğlu Uzay Kanat ile alışverişe çıkan eski modacı, ‘Sevgilim yok, hayattaki en büyük ve vazgeçilmez sevgilim oğlum’ dedikten sonra oradan uzaklaştı.

Rekoru kimseye kaptırmıyor

Antik A.Ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti, bayram tatili için gittikleri Miami’den döndü. Turgay Bey, İstanbul’a gelir gelmez de Osman Hamdi Bey’in eserlerinin de satışa sunulduğu büyük bir müzayedeye imza attı. Tablolardan birine 950 bin YTL’ye alıcı bularak yine tüm dikkatleri üzerine çeken Artam, iki ay kadar önce Osman Hamdi Bey’in ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ tablosunu 5 trilyon gibi rekor bir fiyata satmıştı.

Şeytanın bacağını kırdılar

İpragaz’ın sahibi Emre Kurttepeli’yi gece dışarıda görmek neredeyse imkansızdır. Eski manken Maide Erçelebi’yle evlenip üç çocuk sahibi olan Kurttepeli, zamanının tamamını ailesine ve işine ayırır, eğlence dünyasından uzak durur. Ama nasıl olduysa bu katı kural geçtiğimiz akşam bozuldu, ikili birlikte Beyoğlu’na gitti. Baş başa yemek yiyen çift, buna karşın Emre Bey’in işleri nedeniyle geceyi fazla uzatmadı ve erken saatte yeniden evlerinin yolunu tuttu.

Centro’da romantizm

Nişantaşı Centro’da Sevgililer Günü çok renkli geçti. TRT ve özel kanallarda yaptığı programlardan tanınan Zeliha Sunal’ın şarkılarıyla renklenen gecede, çiftler unutamayacakları saatler yaşadı. Jazz’dan müzikal şarkılarına uzanan geniş repertuvarı ile beğeni toplayan sanatçı, Nilgün-Ülkan Delikan çiftinin özel isteği üzerine de iki kez ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ adlı şarkıyı okudu.


Tadına doyamamış


Levent’teki People Restaurant, Sevgililer Günü’nde tıklım tıklım doluydu. Ali Sayar’ın herkesin Bodrum’dan tanıdığı Bülent&Betül ikilisini sahneye çıkarttığı gecede, Şef Gazi Ateş’in ‘çikolotalı aşk’ tatlısı epey konuşuldu. Bu tatlıdan alan Gülay Kamaz da lezzetini öve öve bitiremedi. Sayar’ın sürprizi ise gecenin sonunda geldi ve işletmeci, küçük hediyelerle müşterilerini mutlu etti. Bülent&Betül ikilisi müşterilerden gelen yoğun istek üzerine her çarşamba gecesi People’de sahneye çıkacak.


Her daim zarif


Ayla Dümer, kızı Müge ve damadı Ercan Canmutlu’nun tanışmalarının dördüncü yılı nedeniyle geçtiğimiz akşam The Ritz Carlton Otel’de verdikleri davette çıktı karşımıza... Tasarımlarıyla yıllardır moda dünyasının önde gelen isimlerinden olan Dümer, o akşam da zarafetiyle ilgi odağıydı... Yetişkin bir kızı, iki torunu olmasına rağmen hoşluğundan bir şey kaybetmeyen Dümer, kahve tonlarındaki elbisesiyle davetin en şık, en zarif isimlerinden biri olmayı da başardı.


İmaj danışmanı aileden çıktı


Tuğba Peksayar, üvey babası Erkan Simitçioğlu ile geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Bu tur sırasında bir ara yolları Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Hugo Boss’a düştü. Peksayar’ın da yardımlarıyla kendisine iki takım elbise seçen Erkan Bey, kızının zevkine güvendiğini ve bu konuda kendisine yardımcı olmasını istediğini belirtti.


Bu çiçekler kime alındı

Semiramis Pekkan, Sevgililer Günü’nde İstanbul’daydı... Boşandığı ama halen görüşmeye devam ettiği Gulu Lalvani’nin yanında olmaması nedeniyle, 14 Şubat’ı yalnız geçiriyordu. Nişantaşı’nda köpeğini gezdirirken gördüğümüz Pekkan’ın, aldığı kalp şeklinde saksılardaki çiçekleri kime vereceği ise merak konusu oldu.
Yazarın Tüm Yazıları