Appiah 15 milyona serbest

Güncelleme Tarihi:

Appiah 15 milyona serbest
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2007 10:21

F.Bahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu Appiah için " Mutlu değilse 15 milyonu getirir ve istediği yere gider" dedi.

Fenerbahçe yönetimi, İngiltere'ye transfer olmak istediği yolunda haberler çıkan Ganalı yıldızın ayrılma koşulunu belirledi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Eğer bizle mutlu değilse 15 milyon euroyu getirir, dilediğini yapar" dedi.

Fenerbahçe, Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a rest çekti. Ganalı oyuncunun Almanya'nın Shalke 04 takımı ile İngiliz Premier Ligi ekiplerinden West Ham'a gideceği yolundaki haberler sarı-lacivertli yönetimin sabrını taşırdı. Geçen yıl da benzer transfer söylentileri nedeniyle tavır koyan yönetim şimdi de "Appiah Fenerbahçe'de kalmak istemiyorsa getirir 15 milyon euroyu istediği takıma gider" kartını açtı.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Appiah şu ana kadar ayrılmak istediğine dair herhangi bir taleple gelmedi. İddiaları biz de medyadan izliyoruz. Kimseyi zorla tutmayız. Eğer burada mutlu değil ve bir başka ülkeye gitmek istiyorsa koşulları bellidir. Getirir 15 milyon euro bonservis ücretini dilediğini yapar" diye konuştu. Mosturoğlu geçen yıl Ganalı oyuncu için yapılan 12 milyon euroluk teklifi kabul etmediklerini de anımsattı.

'Takas olmaz'

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda aldığı son karardan sonra Teknik Direktör Zico'nun Avusturya kampı dönüşünde vereceği rapora göre hareket edeceklerini belirten Mosturoğlu, "Appiah için takas olur mu?" sorusuna "Mümkün değil" yanıtını verdi.
Avusturya'daki hazırlık kampında gösterdiği performansla Zico'nun gözüne giren Deivid'in gönderilip gönderilmemesi konusunda inisiyatifin Brezilyalı hocada olduğunu belirten Mosturoğlu, "Önceliklerimiz belli. Şu anda stopere ihtiyacımız var. Bunun yerli olması halinde mevcut kadroda sıkıntı olmaz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!