Antognoni: Terim güvenmiyorsa söylesin

Güncelleme Tarihi:

Antognoni: Terim güvenmiyorsa söylesin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2001 00:00


Haberin Devamı

Çizme'deki gurumuz Fatih Terim'in kendisine Floransa'da kalıp kalmayacağına dair yönetimden herhangi bir soru gelmediğini, sorulduğunda kararını bildireceğini söylemesinin ardından Fiorentina Kulübü’nün Genel Menajeri Antognoni, Terim’i ikna etmek için kendisine kontrat yenilemeyi sunduklarını belirterek, "Eğer güveni yoksa bunu söylemek ona kalıyor" dedi.

Antognoni bugün basına yaptığı açıklamada, "Trapattoni ile yaptığımız hatayı tekrarlamak istemiyoruz. Bizi Haziran’da ortada bırakıp gitti. Bundan dolayı Terim ile Mart ayı içerisinde bir karar alacağız" diye konuştu.

Terim için kimsenin ultimaton vermediğini ifade eden Antognoni, eğer şimdi veya daha sonra bu konunun açıklığa kavuşmaması halinde, ileri adım atamayacaklarını kaydederek, "Gevezelikten daha çok somut olaylar gerekiyor. Terim’in kalacağına dair halen bir ışık olduğuna inanıyorum. Ama karar vermek gerek. Fiorentina onu ikna etmek için kontrat yenilemek gibi bir kaç örnek sundu. Eğer Terim’in güveni yoksa. Bunu söylemek ona kalıyor." dedi.

Terim’in İtalyan menajeri Moreno Roggi ise "Bence onun Floransa’da kalması için azda olsa olasılık var" şeklinde konuştu.

Bu arada, kaptan Rui Costa, Cumartesi günü yapacakları Brescia maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Uzun zamandır kazanamadığımızdan hepimiz biraz sinirliyiz. Sakatlıklar ve cezalılar olduğundan ilk zamanlardaki gibi çalışmayı başaramıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!