Antep'te gol yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Antepte gol yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2013 18:06

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, konuk ettiği Elazığspor'u 3-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Stat:
Kamil Ocak
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Akarca, Serkan Akal
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Kecojevic (Dk. 58 Turgut Doğan Şahin), Bekir Ozan Has (Dk. 87 Orhan Gülle), İbrahim Akın (Dk. 46 Muhammet Demir), Traore, Stankevicius, Binya, Taşkın Çalış, Cenk Tosun
Elazığspor: İvesa, Mehmet Nas (Dk. 68 Moore), Sane, Serdar Gürler, Ahmet Görkem Görk, Deniz Yılmaz, Serdar Özkan (Dk. 81 Volkan Yılmaz), Adem Alkaşi, Sow, Alper Kalemci, Özgür Özkaya (Dk. 78 Onur Kayık)
Goller: Dk.1 Cenk Tosun, Dk. 64. Turgut Doğan Şahin, Dk. 71 Muhammet Demir (penaltıdan) (Gaziantepspor), Dk. 31 Stankevicius (kk) (Elazığspor)
Kırmızı kart: Dk. 80 Sane (Elazığspor)
Sarı kartlar: Dk.11 Stankevicius, Dk. 45 Kecojevic (Gaziantepspor), Dk. 69 İvesa (Elazığspor)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, sahasında konuk ettiği Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 mağlup etti.
1'inci dakikada sağ kanattan Traore'nin ortasında topa iyi yükselen Cenk, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.
14'üncü dakikada sol kanattan gelişen Elazığspor atağında Sow'un ortasını, savunma oyuncuları uzaklaştırdı.
20'nci dakikada Özgür'ün ceza sahası dışından attığı şutta top, üstten auta çıktı.
31'inci dakikada sağ kanattan Sane'nin açtığı ortada topu uzaklaştırmak isteyen Stankevicius, ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1.
43'üncü dakikada orta sahadan Medunjanin'in ortasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Cenk'in aşırtma vuruşunda top, az farkla auta çıktı.
50'nci dakikada ceza sahası içine topla iyi giren Taşkın, pozisyondan yararlanamayınca meşin yuvarlak kalecide kaldı.
64'üncü dakikada ceza sahası çizgisinde Bekir Ozan, sol kanttaki Turgut Doğan'a pas verdi. Topu iyi kontrol eden Turgun, rakibini çalımlayarak vurduğu şutta topu ağlara gönderdi: 2-1
69'uncu dakikada rakip ceza sahası içinde topla buluşan Turgut Doğan, ceza sahası içinde kaleci Ivesa tarafından düşürüldü. Ivesa sarı kartla cezalandırılırken; hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi.
71'inci dakikada penaltı için topun başına geçen Muhammet, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-1
80'inci dakikada orta sahanın ortasında Bekir Ozan'a sert müdahalede bulunan Sane, hakem Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak, oyundan atıldı.
Karşılaşma, Gaziantepspor'un 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR-SANICA BORU ELAZIĞSPOR MAÇININ ARDINDAN

Haberin Devamı

Gaziantepspor Antrenörü Tamer Tuna, ihtiyaç duydukları galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını, ilk yarıda golün dışında iş yapmadıklarını belirterek, "Ekip olarak çok mutluyuz. Gaziantepspor'un ciddi bir galibiyete ihtiyacı vardı. Biz sadece oyuncularımızı bir haftalık çalışmada çok iyi bir kadro olduklarını ve inançlarını sahaya yansıttıklarında galip geleceklerini söyledik. Takımla ilgili zaten analizlerimiz vardı. Bunlar üzerine biraz çalışabildik. Artılarımız, eksilerimiz var ama bugün gerçekten oyuncularımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Olmaları gerektiği veya oldukları oyuncu kalitesini açıkçası ikinci yarı ortaya koyabildik. İlk yarı golün dışında işler yapmadık ama gerçekten yüreklice maçın sonuna kadar o coşkuyu sürdürebildiler. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

SARALOĞLU: "DİRENCİMİZ DÜŞTÜ"

Sanica Boru Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise ikinci yarıda şanssız bir şekilde geriye düştüklerini ve maçtaki dirençlerini kaybettiklerini dile getirirken, şöyle konuştu:
"Bu maçta bizim için mutlu olarak söylenecek en güzel şey iki şehir takımının, insanlarının birbirleriyle olan dayanışması ve sempati duyması. Onun dışında futbola dönersek; ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarıda şanssız bir şekilde geri düşmemiz, maçtaki direncimizi düşürdü. Gerekli direnci gösteremedik. Gerekli reaksiyonu gösteremedik ve maç aleyhimize sonuçlandı. Bunda etken olan şeyler belki de; ilk 11'de oynayacak 6 oyuncumuz noksanlığıdır. Ancak sahaya çıkan oyuncularımızın 15 günlük antrenman performansı çok çok yüksekti. Bugün onu özellikle ikinci yarıda sahaya yansıtamadık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!