Antalyaspor'un kamp programı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporun kamp programı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2012 15:55

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, “2-25 Temmuz tarihlerinde yurt içi kampını tamamlayıp, 29 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak yurt dışı kampının ardından sezon öncesi hazırlıklarımızı bitireceğiz” dedi.

Hasan Akıncıoğlu, takımın 1 Temmuz itibarıyla sezon hazırlıkları için Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanacağını ve 1. aşama kamp çalışmalarının 2 Temmuz-10 Temmuz tarihleri arasında başlayacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2012-2013 sezonunun başlangıç tarihinin 18-19 Ağustos olarak açıklanmasının ardından, Medical Park Antalyaspor'un da kamp programı tarihlerinin kesinleştiğini belirten Akıncıoğlu, kamp yerlerinin ise Davraz, Kızılcahamam ve Gerede gibi yüksek rakımlı, havası serin bölgelerden birinde olacağını dile getirdi.

Antalya'nın hava sıcaklığı nedeniyle kamp yapmaya uygun olmadığını kaydeden Akıncıoğlu, sezon öncesi hazırlıklarının yurt içinde 2. aşama kampının tamamlanmasının ardından yurtdışı kamplarının da Avusturya, Almanya ve Slovenya ülkelerinden birinde yapmayı planladıklarını ifade etti.

Akıncıoğlu, “Son hazırlık dönemini yurtdışında yapacağız. Yurtiçi ve yurtdışı hazırlık kamplarını çok önemsiyoruz. Çünkü, kamplarda yeni oyuncuların kaynaşması ve futbolcuların teknik anlamda birbirlerine uyum sağlamasını istiyoruz. Son 3. aşama hazırlık kampı çalışmalarımız daha çok müsabaka ağırlıklı olacak. 2 Temmuz - 25 Temmuz tarihlerinde yurtiçi kampını tamamlayıp, 29 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak yurt dışı kampının ardından sezon öncesi hazırlıklarımızı bitireceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!