Antalya'da silahla yaralama

Güncelleme Tarihi:

Antalyada silahla yaralama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 17:27

- Hırsızlık ve bıçakla yaralama olayından aranan bir kişi ile polis arasında yaşanan kovalamacanın ardından arbede çıktı - Arbede sırasında polis memurunun tabancasının ateş alması sonucu zanlı yaralandı

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'da komiser yardımcısını bıçakla yaralama ve hırsızlık olayından aranan zanlı, yaşanan arbede sırasında polis memurunun tabancasının ateş alması sonucu yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün Kepez ilçesindeki bir marketten hırsızlık ihbarı üzerine buraya giden komiser yardımcısı Birson Ergene, kaçmaya çalışan zanlı B.M. tarafından kol ve bacağından 3 bıçak darbesiyle yaralandı.

Ergene, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Zanlı ise kaçtı. Tedavisi yapılan Ergene, taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kepez Emniyet Müdürlüğü ekipleri, B.M'nin Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi'nde olduğunu belirledi. Mahalleye giden polis ekipleri, motosikletiyle kaçan B.M'ye "Dur" ihtarında bulundu.

Haberin Devamı

Kanal Mahallesi Ahmet Refikpaşa Caddesi'ne kadar ilerleyen zanlı, motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek istinat duvarına çarptı.

Polise silah doğrultmasının ardından yaşanan arbede sırasında polis memuru M.K'nın beylik tabancası ateş aldı. Başından vurulan zanlı, ambulansla kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Zanlının ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Zanlı B.M'nin motosikletinin arkasında bulunan M.A. ise gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde 6 boş kovan ile zanlıya ait olduğu belirlenen kurusıkı tabanca buldu.

Polis memuru M.K, ifadesi alınmak üzere Kepez Polis Merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!