Antalya Şehir Tiyatrosu Nilüfer Tiyatro Festivali'nde

Güncelleme Tarihi:

Antalya Şehir Tiyatrosu Nilüfer Tiyatro Festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 10:57

Antalya Şehir Tiyatrosu Nilüfer Tiyatro Festivali'nde

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Şehir Tiyatrosu (AŞT), Türkiye'nin en saygın tiyatro organizasyonlarından 5'inci Bursa Nilüfer Tiyatro Festivali'ne yönetmenliğini Engin Alkan'ın yaptığı 'Tarla Kuşuydu Juliet' adlı oyunla katıldı.

Yurt içi ve yurt dışında farklı sahnelerde Antalya'yı başarı temsil eden AŞT, Türkiye'nin en kapsamlı festivallerinden Nilüfer Tiyatro Festivali'ne katıldı. AŞT 4-5 Nisan tarihlerinde Uğur Mumcu Sahnesi'nde 'Tarla Kuşuydu Juliet' adlı oyunuyla yer aldı. Büyük beğeni toplayan oyun, izleyenlerden tam not aldı. AŞT, festival süresince gerçekleştirilecek üç konser, bir sergi ve çeşitli atölye çalışmalarına da katılacak.

Nilüfer Tiyatro Festivali'nin en saygın tiyatro festivallerinden biri olduğunu söyleyen AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, AŞT'nin uluslararası nitelik taşıyan, büyük organizasyonlara katılımının artarak devam edeceğini ve bu sayede kazanılan tecrübelerle geleceğe daha güvenle bakacaklarını söyledi.

Türkiye'den ve yurt dışından toplam 49 grubun sahne alacağı festivale AŞT'nin 'Tarla Kuşuydu Juliet' oyunu dışında Tiyatro Kedi'den 'Müfettiş', Tiyatro İstanbul'dan 'Anlatılan Senin Hikayendir', Dostlar Tiyatrosu'ndan 'Bir Delinin Hatıra Defteri', Ankara Devlet Opera ve Balesi'nden 'Hamlet', Moda Sahnesi'nden 'En Kısa Gecenin Rüyası', Ankara Sanat Tiyatrosu'ndan 'Tesadüfen Kadın' oyunları katılıyor. Ayrıca yurt dışından da çok sayıda ünlü oyun izleyici karşısına çıkıyor. 28 Nisan'a kadar devam edecek olan festivalde bu sene toplam 115 temsil yapılacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!