Anneyle mutlu bir Pazar geçirmenin dayanılmaz keyfi

Güncelleme Tarihi:

Anneyle mutlu bir Pazar geçirmenin dayanılmaz keyfi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Bu Pazar kime sözünüz varsa hemen iptal edin. Çünkü bu Pazar sadece annenize ait. Üstelik, bu özel günün sabahında baş başa keyifli bir kahvaltı yapacaksınız.

YILLAR boyunca, sabahları her uyandığınızda, o yeni demlenmiş çayın ve nefis lezzetlerin kokusunu duydunuz. Siz daha rüyalarda dolaşırken, sabahın kör saatinde kalkıp, sizin için kahvaltı hazırladı. İşiniz ne kadar acele olursa olsun, birkaç lokma yemeden dışarı çıkmamanız için de, elinden gelen her şeyi yaptı.

Şimdi sıra sizde. Bu Pazar, annenizin koluna girdiğiniz gibi onu mükellef bir kahvaltıya götüreceksiniz. Bunun için pek çok alternatif de mümkün. Yapmanız gereken tek şey, sizin için derlediğimiz mekanlara bir göz atmak. İnanın bize, bu Pazar sabahı sizin için de, sevgili anneniz için de unutulmaz olacak.

Melbo

Kızılay Meydanı’nda hizmet veren Melbo Restoran, anneler gününde brunchla olmasa da Türk Sanat müziğiyle sürpriz hazırlıyor. Anneler gününde saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonda Meltem Doğanay, sahne alıyor. Fiks mönü yemek eşliğinde Meltem Doğanay konserini izlemenin bedeli ise 25 YTL.

Adres: Atatürk Bulvarı No: 95/3

Kızılay Tel: 418 03 63


Cafe des Cafes

Tunalı Hilmi Caddesi’nin en eski kafelerinden Cafe des Cafes, anneler gününde zengin bir brunchla hizmet veriyor. Anadolu ’nun çeşitli yörelerinden 7 çeşit peynir , ev yapımı reçel çeşitleri, Gemlik ve Adatepe yöresi zeytin çeşitleri , Macar salamı, dana jambon,domates, salatalık, meyve çeşitleri, köy ekmekleri, kek çeşitleri, sahanda yumurta, poğaça, üçgen peynir ve simit eşliğinde içebildiğiniz kadar çay, nescafe veya filtre kahve yi içeren bahçede brunch keyfi, 17,5 0 YTL. Annelere özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adres: Tunalı Hilmi Cad. No: 83/A Kavaklıdere Tel: 0 312 428 01 76

Kuki House

Arjantin Caddesi’nin güzel bahçeli kafesi Kuki’de de anneler günü için çok özel bir brunch hazırlanıyor. Hediye çekilişlerinin de yapılacağı brunchta zengin bir mönü anneleri ve çocuklarını bekleyecek. Diyet mönülerden, detoks ve çocuk mönülerine kadar zengin bir sofranın hazırlanacağı brunchta, bu özel gün için hazırlanmış çok özel kurabiyeler ve pastalar da bulunacak. Kuki’de annenizle güzel bir Pazar geçirmenin bedeli 27 YTL.

Adres: Arjantin Caddesi No: 18

Tel: 427 14 00


Coconot

Anneler gününde annelere en güzel jesti Coconot yapıyor. Anneler gününü Coconot’da kutlayan Coconot Anneleri’nden para alınmıyor. Pazar gününü Coconot’un bahçesinde kutlamak isteyen tüm anneleri davet eden mekanın sahibi Suat Başer, "Anneler gününde tüm anneler jest yapmak istedik ve annelere indirim yapmak yerine hiç hesap almamaya karar verdik" dedi.

Adres: Arjantin Caddesi Attar

Sokak No: 6 Gaziosmanpaşa

Tel: 0312 426 79 81


Oldukça uygun fiyatıyla dikkat çeken Tencere’nin brunchı 09.30 ile 14.30 saatleri arasında gerçekleşiyor. 60’ın üzerinde çeşidin sunulduğu brunchın fiyatı ise yalnızca 12.50 YTL.

Adres: Çetin Emeç Bulvarı 8. Cadde No:1/A ( Eski HD Binası)

Tel: 473 38 48


Cafemiz

Kafeler Caddesi olarak bilinen Arjantin’in ilk kafesi olan Cafemiz’de Anneler Günü için şimdiden hummalı bir çalışma başlamış. Sabah saat sekizden gün bitimine kadar sürmesi planlanan brunchta gelen müşterileri özel sürprizler bekleyecek. Her zamankinden farklı hazırlanacak olan brunch masasında anneler için özel tadlar da bulunacak. Cafemiz’de brunch keyfinin bedeli 25 YTL.

Adres: Arjantin Caddesi No:!9

Tel: 467 79 21


White House

White House, iki adet villa içerisine yerleştirilmiş dört farklı restorandan oluşuyor. Anneler gününde ilk brunchını gerçekleştirecek olan mekanda ayrıca canlı müzik de yapılacak. Zengin açık büfeyle brunchın bedeli ise 30 YTL.

Adres: Güniz Sokak No:50 Kavaklıdere

Tel: 467 08 67


Sampi Yıldız

Pazar günü annenizi bruncha götürebileceğiniz farklı mekanlardan birisi de Sampi Yıldız. Pide denince akla ilk gelen mekanlardan Sampi, bir süre önce başlattığı Pazar brunchlarına Anneler Günü’nde de annelere özel hazırlayacağı mönüyle devam ediyor. Sampi’nin brunchı tam 120 çeşitten oluşuyor. Sampi’deki mini oyun parkı da çocuklu aileler için büyük rahatlık sağlıyor. Fiyat kişi başı 16 YTL.

Adres: Turan Güneş Bul. 89. Sok. No: 18 Yıldız

Tel: 441 56 41


Divan Moment

Ankara’nın en yeni oteli Divan Moment bünyesinde bulunan Divan Brasserie, anneler gününde özel bur brunch düzenliyor. 11 .00 -15 .00 saatleri arasında gerçekleşen brunch, Divan kahvaltı büfesi , sıcak büfesi , divan tatlı büfesi , sınırsız çay, kahve, meşrubat , taze sıkılmış portakal suyu ve girişte köpüklü şarap ikramı nı kapsıyor. Divan’da brunch, 36,50 TL., 0-6 yaş arası ücretsiz , 6-12 yaş arası %50 indirimli , 10 kişi ve üzerindeki yetişkin gruplara %10 indirim, Parolu kart sahiplerine %5 indirim uygulanıyor.

Adres: Güniz Sok. No: 40 Kavaklıdere Tel: 457 40 00

Sade Cafe

Anneler gününde anneleri çiçekle karşılayacak olan Sade Cafe’de saat 9.30 ile 14.30 arasında brunch düzenleniyor. Gözleme, omlet ve portakal suyunun da dahil olduğu açık büfede yaklaşık 150 çeşit yiyecek bulunuyor. Sade Cafe’de brunchın bedeli ise 30 YTL.

Adres: Arjantin Caddesi Kırlangıç Sok. No:3 GOP

Tel: 0 312 428 00 35

Liva Pastaneleri

Liva şubelerinde, anneler günü için hazırlanan brunchta bu güne özel olarak hazırlanan üzerinde değişik figürlerin bulunduğu pastalar, servis edilecek. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek olan bruncha katılan her anneye bir karanfil hediye ediliyor. Anneler günü brunchı, Ankara’da 14 şubesi bulunan Liva Pastaneleri’nin Etlik, Çankaya, Çayyolu, Çukurambar ve Bahçelievler şubelerinde gerçekleşecek. Zengin yiyecek çeşitlerinin yanı sıra annelere özel çikolatalar da mönünün bir parçası. Liva’da brunchın bedeli: 25 YTL.

Adres: 48. Cad. No: 3 Çukurambar

Tel: 284 96 00
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!