Anneyle akşam yemeği

Hülya Koçyiğit, önceki akşam ailesiyle Frederic’s Restaurant’taki akşam yemeğinde buluştu.

Eşi Selim Soydan, kızı Gülşah Alkoçlar, torunları Neslişah ve Aslışah’la yemeğe çıkan Koçyiğit, ‘Fırsat buldukça kızım ve torunlarımla bir araya geliyoruz. Bu akşam da hep birlikte yemek yedik. Onlarla birlikte olmak bana mutluluk veriyor’ dedi. Gülşah Alkoçlar, eşi Ender Alkoçlar’ın Uludağ’da olduğu için yemeğe katılamadığını belirtti.

Hariri İstanbul’da

Bir suikast sonucu öldürülen Lübnan eski başbakanlarından Hariri’nin küçük oğlu Zalfin Hariri önceki gece Ritz Otelin altındaki Frederic’s restoranda yemek yedi.

Balıklar Boğaz’dan

‘Nerede Boğaz’ın o eski balık lokantalarının sıcaklığı ve keyfi’ diyenler için Anadolu Hisarı’ndaki Livar Restaurant cazip bir alternatif...

İskelenin tam karşısında denize sıfır konuma sahip mekanın sıcak havası daha kapıdan girişte müşterileri sarıp sarmalıyor. Hüseyin Babuz ve İbrahim Arslan’ın elbirliğiyle kurulan Livar’da masalara getirilen balıklarsa Boğaz’dan...
İstavritden lüfere ne çıkarsa! Körfez Cad. İskele Meydanı No: 3/2 Anadolu Hisarı’nda olan restorana rezervasyon için (0216) 462 09 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ağlatan gala

‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminin tiyatro versiyonunun galası, önceki akşam Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde yapıldı. Atıf Yılmaz’ın yönettiği, Ali Özgentürk’ün senaryosunu yazdığı, Kadir İnanır, Türkan Şoray ve Ahmet Mekin’in başrolleri paylaştığı 1977 yapımı filmin tiyatro uyarlaması, ünlülerden büyük ilgi gördü.

Kerem Alışık, İpek Tuzcuoğlu ve Menderes Samancılar’ın üç aylık hazırlık sonunda sahneye koydukları oyunun galasını izlemeye gelenler arasında DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Atıf Yılmaz, Cenk Eren, Semiramis Pekkan, Selma Türkeş, Atilla Dorsay ve Ahmet Mekin de vardı. Davetliler, salona birlikte giren İnanır ve Şoray’ı dakikalarca alkışladı.

Klip çekiminde gergin dakikalar

‘Ağlamak Yok’ şarkısına önceki gün Pera Palas Oteli’nde klip çeken Deniz Seki, haber yapmak için çekimleri izleyen gazetecileri tersledi. Röportaj sırasında bazı kanalların mikrofonlarını itip, ‘Bu programı görmek istemiyorum’ diyen Seki, ‘Benim hayatımdaki insanların yeri bende saklıdır, kimse bu gizli şeyleri bilmek zorunda değildir. İsmini verdiğiniz kişiler benim hayatımda yer almışsa özel kişilerdir’ dedi.

Çocuklar için Tatlıses konseri

Gaziosmanpaşa Bolluca Çocuk Köyü için ünlü türkücü İbrahim Tatlıses konser veriyor. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın düzenlediği konser 12 Aralık akşamı Lütfi Kırdar ‘da yapılacak. Biletlerin Biletix’te satıldığı konserin tüm geliri Bolluca’daki çocuklara harcanacak.

Yalın Uludağ’da

2005 yazındaki konser turnesinin ardından eğitimini tamamlamak üzere Londra’ya giden Yalın, yarıyıl tatilinde de konserlere devam edecek. 1,5 yıl içinde verdiği 100’e yakın konserle sevenlerine canlı olarak seslenme fırsatı bulan Yalın’ın bu seferki durağı Uludağ... Genç şarkıcı, The Magic Mountain Party ’05 kapsamında, 24 Aralık günü Uludağ-One Club Kartanesi’nde sahneye çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları