Annelere özel defile

Güncelleme Tarihi:

Annelere özel defile
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 00:00

Anatolia Showland’de gerçekleştirilen anneler günü etkinliğinde, ünlü mankenlerin katıldığı bir defile yapıldı. Defilenin ilk bölümünde hamile, ikinci bölümünde abiye kıyafetler sergilendi.

WORLD Wella Paris tarafından düzenlenen anneler günü etkinliğinde, ünlü mankenler Ece Gürsel, Nesrin İşçi, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, İpek Gerçek, Ezgi Tuna ve Sanem Ersönmez’in yer aldığı defile yapıldı. İki bölümden oluşan defilenin ilk bölümünde hamile kıyafetleri tanıtılırken, ikinci bölümde abiye kıyafetler sergilendi. Sunuculuğunu Eda Ercan’ın yaptığı gecede, TRT Ankara Radyosu sanatçılarından Neşe Dilekçioğlu ve Nazlı Kanaat şarkılarıyla salondakileri coştururken, Zeynep Köşker anne temalı şiirleriyle herkesi duygulandırdı.

ANNELERE PLAKET

Seyran Bağları Huzurevi sakinlerinin de katıldığı gecede bazı annelere plaket verildi. Şehit annesi Feyhan İlhan, çocuğu lösemi hastası olan Emine Çelik, dört yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden Havva Ağır, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in eşi Şahsenem Çelik ve Ebru Destan’ın annesi Hülya Elegan plaketle ödüllendirildi.

DEDE ÇOK BEĞENDİ

Oğlunu 1997 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit veren acılı anne Feyhan İlhan ’yavrumu bu vatana şehit verdim, ama bütün Türk askerleri benim yavrumdur’ dedi. İlk şarkısını sahnede söyleyen güzel şarkıcı Ebru Destan, diğer şarkılarını seyircilerin arasına inerek söyledi. Seyirciler arasında dolaşırken, Hasan Güleray isimli yaşlı bir yaşlının yanına oturan Destan, bir süre sohbet etti. 86 yaşındaki Güleray dede, Ebru Destan’ı çok beğendiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!