Ankirockfest’e yağmur engeli

Güncelleme Tarihi:

Ankirockfest’e yağmur engeli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 00:00

Ankirockfest:2007 yağmur engeline takıldı. Başkenti akşam saatlerinde etkisi altına alan yağmur nedeniyle dün yapılması gereken konserler gerçekleştirilemedi. Festivalde dün sahne alması planlanan Hayko Cepkin, Umut Kuzey ve 110 bugün, Nil Karaibrahimgil yarın, Metropolis ve Deja Vu ise cumartesi günü izleyenlerle buluşacak.

Festivalin dünkü biletleri bugün, yarın ve cumartesi kullanılabilecek.

Ankara, Ahlatlıbel’de ikincisi düzenlenen ankirockfest 2007’yle yaza rockla merhaba dedi. Başkent’te düzenlenen en büyük rock festivali, dün coşkulu bir şekilde başladı. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek ve beş gün sürecek açık hava festivalinde rock müziğin usta isimleri, Ankaralı müzikseverlere coşku dolu günler yaşatacak. Müziğin evrensel coşkusunu ve rock müziğin dinamik ruhunu paylaşmak isteyen gençler, daha temiz bir dünya için Ankirockfest:2007’de buluştu. İlk gün hayranlarıyla buluşan sanatçı ve gruplar akşam saatlerinden itibaren sahne almaya başlarken, gün boyu da festival alanında hummalı bir çalışma gözlendi.

Festivale dev sahne

Festival alanına birbirinden ünlü rock sanatçılarının sahne alacağı dev bir platform kuruldu. Festival öncesinde Ankara Hürriyet’in sorularını yanıtlayan festival görevlileri de "5 gün 24 saat görevdeyiz. Festivalde hiçbir sorun ve aksaklık yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Sanatçılarımızın ve konuklarımızın iyi bir festival geçirmeleri için çaba sarf edeceğiz" dediler.
/images/100/0x0/55ea3d16f018fbb8f873494b


Son hazırlıklar

Ankara’da beş gün boyunca sürecek Ankirockfest:2007 için dün festival alanında hummalı bir hazırlık çalışması vardı. Sabah saatlerinde festival alanına gelen ekipler akşam saatlerine kadar son hazırlıklarını tamamladılar.

Tam teçhizat 5 gün

Rockseverler sabah saatlerinden itibaren festival alanına gelmeye başladı. Gençler bir süre kapıda bekletilirken, Reha Günalp Anadolu Lisesi ikinci sınıf öğrencileri de tam teçhizat festivale geldi. Beş gün boyunca alanda konaklayacaklarını belirten gençler, "Tam teçhizat beş gün buradayız" dediler.

En tatlı festival

Ankirockfest 2007’de stand açan firmalar arasında Cumhuriyet Fırını da vardı. Stand sorumlusu Hülya Özgür, ilk kez bir festivalde stand açtıklarını belirtirken heyecanlı olduklarını söyledi. "En tatlı festival" olsun diyen Özgür, öğrenciler için standa özel seçtikleri ürünleri getirdiklerini söyledi. Özellikle kavunlu dondurmanın ilgi görmesini beklediklerini kaydeden Özgür, pasta çeşitlerinin standda mevcut olduğunu söyledi.

AKUT, Zeytin’le geldi

Gençlik
festivallerine katılarak, gençleri bilinçlendirmeyi amaçlayan AKUT da festivaldeki yerini Rottweiler cinsi kurtarma köpeği Zeytin’le aldı. Zeytin, çevrede ilgi odağı olurken AKUT’la ilgili Ankara HÜrriyet’e bilgi veren AKUT Ankara sorumlusu Hakan Korkut, "AKUT’u gençlere tanıtmak istiyoruz. Bunun yanında gençleri bilinçlendirmek de amacımız. Bu festivalde de gençleri standımıza bekliyoruz" dedi.

Heyecanlı bekleyiş

Ankirockfest:2007’nin ilk günü için kapıların açılış saatlerinden itibaren rockseverler kapılarda kuyruk oluşturdular. Heyecanla sanatçıları bekleyen rockçılar yağmurun azizliğini uğradılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!