Ankaralı ünlülerden tepki tweet’leri

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı ünlülerden tepki tweet’leri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:27

Ankaralı ve Ankara doğumlu ünlü isimler, önceki akşam yaşanan hain terör saldırısını lanetledi. Ünlüler, sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla tepkilerini gösterdi.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy: Duyunca kalbimden bir şey koptu yine. Güzel ülkemin güzel başkentine, memleketime ağlıyorum. Elim ayağım titreyerek annemi babamı aradım. Hayatını kaybeden güzel canlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sevdiklerine sabır diliyorum.

Başak Sayan: Bütün çocukluğum Ankara Mürted Hava Lojmanları’nda geçti. Sabahları okula gitmek için askeri servise biner, akşam aynı şekilde geri dönerdim. Tüm asker çocukları ve eşleri şehre bu şekilde ulaşıyorlardı. Dün tüm çocukluğumun en çok yer kaplayan anılarına sahip bu araçlara bombalarla saldırıldı. Sivil insanlar hayatlarını kaybetti. Orada ben de bulundum diye geçirdim içinden. Çok ama çok üzgünüm gerçekten... O zamandan bu zamana ne değişti biliyor musunuz? Kevgire dönmüş sınırlara sahip, bütün komşuları ile arası açık bir Türkiye gerçeği ile büyük bir dünya savaşının başlamasına neden olabilecek koşullar. Resmi iyi okumak gerekir. Umarım içine düştüğümüz bu karanlıktan bir an önce çıkarız ve milletçe tek bir yürek oluruz yeniden...

Haberin Devamı

Sermiyan Midyat: Doğum yerim Ankara. Şu anda ölümün, sözün, özün, vicdanın bittiği yer. Çok çok acı! Hepimize büyük sabır ve bir avuç olsun huzur diliyorum.

Özge Özder: Ne çok yaktılar canını canım Ankara... Ve kim bilir daha ne kara günler bekliyor seni.

Belçim Bilgin: Ne zor güne başlamaya çalışmak yine, bir sürü yuva insan hayatı karşısında hiç yere alev alev... Yürekler, vicdanlar yangın yeri... Sabır, Güç

Demet Akalın: “Allah’ım, ülkemizin geçtiği şu zor günlerde sen bize yardım et, ülkemizin üzerindeki kara bulutları kaldır Allah’ım” mesajını retweet etti.

Mustafa Ceceli: Kararan sadece sayfalar değil.

KONSERLER İPTAL

Ankara’daki eğlence mikânları, bombalı saldırının ardından programlarını iptal etti. Patlamanın olduğu gün Jolly Joker’de gerçekleşecek olan Hakan Altun, If Performance Hall’deki Kalben ve Hayal Kahvesi’ndeki İstanbul Arabesque Project konserleri iptal edildi. Eğlence mekânları, dün akşamki programlarını da düzenlemedi.

OPERADA ERTELEME

Patlamanın olduğu gün sahnelenmesi planlanan ‘Saraydan Kız Kaçırma’ operası da, hain saldırı nedeniyle 9 Mart’a ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!