Ankaragücü, Şentürk'le devam

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü, Şentürkle devam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2005 14:28

Ankaragücü, teknik direktör Adnan Şentürk ile sözleşme imzaladı. Ankaragücü Kulübü İkinci Başkanı Kemal Ünsal, Adnan Şentürk'le olan sözleşmelerini uzattıklarını belirterek, “Kendisi, uzun zamandır Ankaragücü'ne hizmet eden, kulübün altyapısını tanıyan değerli bir hocadır” dedi.

Haberin Devamı

Adnan Şentürk'ün, geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nün en sıkıntılı günlerinde teknik sorumlu olarak görev aldığını ve takımı tehlikeli bölgeden uzaklaştırdığını ifade eden Ünsal, “2010 yılı hedefimize Adnan Şentürk'ün taşıyacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Adnan Şentürk de, yaptığı açıklamada, Ankaragücü yönetiminin kendisine duyduğu güveni boşa çıkartmayacağını belirterek, “Hedefim, Ankaragücü'nü laik olduğu yere taşımak. Yönetimden taraftara kadar bana güvenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ankaragücü adının küme düşme hattında bulunan takımlarla anılmamalısı gerektiğini ifade eden Şentürk, bugünden itibaren Ankaragücü'nün geleceğine yönelik dinamik, mücadeleci bir ekip yaratmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Adnan Şentürk'ün yardımcılıklarını Mustafa Kaplan, Hakan Çobanoğlu, Adnan Öztekin ve Ender Durmuş yapacak.
  
Öte yandan Ankaragücü, Almanya 3. Lig takımlarından Sportleunde Lotte takımında forma giyen İsmail Altunbasan'ı renklerine bağladı.22 yaşındaki orta alan oyuncusu İsmail Altunsaban ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!