Ankaragücü’nün gururları

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nün gururları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 14:13

Sarı-lacivertli ekibin iki genç yeteneği milli takımlara çağrıldı.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Transfer yasağının yaşandığı dönemlerde, öz kaynak düzeninden gelen oyuncuları değerlendiren ve bu alanda büyük mesafe kateden sarı-lacivertlilerin, yaş gruplarında yeni yıldızlar yetişiyor.
Başkent ekibinin U-17 takımından kaleci Mustafa Talha Özbay ve U-16 takımından savunma oyuncusu Furkan Acer, milli takımın kadrosuna çağrıldı. Her iki oyuncu, kendi yaş kategorilerinde milli takıma davet edilmekten onur duyduklarını, milli forma altında Türkiye’yi ve Ankaragücü’nü en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceklerini” söyledi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GELECEK


Yapılan disiplinli ve planlı çalışmanın sonuçlarını gördükleri için çok mutlu olduğunu söyleyen kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, şunları söyledi:
“Ankaragücü, alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla Türk futboluna başarı ile hizmet etmiş örnek bir kulüptür. Kulübümüzden yetişen ve ülke futboluna başarı ile hizmet eden değerler, bizim en büyük övünç kaynağımızdır. Alt yapıdaki teknik direktörlerimiz ve antrenörlerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyor ve tüm yaş gruplarında yer alan oyuncularımızın başarıyı yakalayıp daha yukarılara gitmesi için uğraş veriyoruz. Sezon başında genç kalecimiz Gökhan’ı Çaykur Rize’ye, bu sezon sonun akadar bizdi oynamaya devam edecek olan Hasan Ayaroğlu’nu Eskişehirspor’a verdik. Geçmiş dönemde de yine bu kulübün yaş gruplarında mücadele etmiş, formasını terletmiş oyuncuları daha üst liglere gönderdik. Hem yarışmacı bir kulüp olmaya, hem de oyuncu yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu anlayışımız her geçen gün daha da gelişerek sürecek. Ankaragücü, spora ve futbola hizmet konusunda her zaman üzerine düşeni yerine getirecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!