Ankara'da eğlence hayatı hareketleniyor

Güncelleme Tarihi:

Ankarada eğlence hayatı hareketleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2014 01:02

Sakin günler geçiren Ankara eğlence hayatı, ağustos ayında gerçekleşecek konserlerle hareketlenecek. Gripin, Model, Necati ve Saykolar, İstanbul Arabesque Project ve Ankaralı sevilen müzik grubu Zakkum hayranlarına müzik ziyafeti sunacak.

Haberin Devamı

DURYA YAĞMUR DURMA

Ünlü rock müzik grubu Gripin 9 Ağustos’ta Başkentli hayranlarıyla buluşuyor. Gripin, Jolly Joker Armada Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştireceği konserde ‘Durya Yağmur Durma’, ‘Sen Gidiyorsun’, ‘Aşk Nereden Nereye’ gibi sevline şarkılarını seslendirecek.

LEVLÂ’NIN HİKAYESİ

Model, üçüncü albümü Levlâ’nın Hikayesi’nden seslendireceği şarkıların konseriyle 16 Ağustos’ta Armada AVM’de sahne alıyor. Jolly Joker Armada Yaz Konserleri serisi kapsamında sahneye çıkacak olan grup, şarkılarını Ankaralılarla birlikte seslendirecek.

DOĞAÇLAMA MÜZİK

Müzik ve eğlenceyi bir arada sunan, tamamen doğaçlama repliklerle her türlü müzik tarzını birleştiren interaktif performans grubu Necati ve Saykolar, 22 Ağustos’ta Hayal Kahvesi Ankara’da sahne alacak. Bağlama-vokalde Necati Karadayı, elektro gitarda Alper Kayman, basgitarda Barış Şanlısoy ve davulda Serhat Ergür’den oluşan grup, müzikleriyle Ankaralılara keyifli bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

ARABESKE MODERN YORUM

İstanbul Arabesque Project, arabesk ögelere bağlı kalarak yaptıkları kendi bestelerini de seslendirecekleri konserle 8 Ağustos’ta Hayal Kahvesi’nde Ankaralı hayranlarının karşısına çıkıyor. Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan, bugüne kadar yaklaşık 400 konser veren ve tüm Türkiye’yi gezen İstanbul Arabesque Project, sevilen şarkıları yorumluyor. Konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vadediyor.

SON ALBÜM ŞARKILARI

Son albümüyle müzik listelerinin üst sıralarında yer alan rock grubu Zakkum, 21 Ağustos’ta vereceği konserle IF Performance Hall sahnesinde. “Zehr-i Zakkum” (2007), “13” (2011), “Ben Böyle Değildim” (2012), “Her Gün Sonbahar” (2013) albümleriyle dinlenme rekoru kıran ve yayımladığı albümlerle çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan Zakkum, yoğun bir konser programı ile son albüm şarkılarıyla hayranlarıyla buluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!